CANON 4200F TARAYICI ÇALIŞMIYOR YARDIM LÜTFEN

Kodla Büyü

shemonster

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu taryıcıdan var elimde driverini yükledim ama bi türlü kullanmayorum. açılmıyor tanımıyor.
unable to select twain source diye uyarı veriyor ne yapabilirim başka.

Hocam Kullandığınız windows hangisi bide usb kablosunu değiştirin sonra yazıcınız driver tekrar yükleyin

win7 çoğu tarayıcıyı otomatik görüyor denetim masasından yazıcılara tıklayın açılan sayfada yazıcınıza çift tıkladığınızda tarayıcı özellğinin aktif olduğunu göreceksiniz.

Arkadaşlar aynı sorunla karşı karşıyayım. Sistem W7 32 Bit. Tara dediğimde bu aygıtı kullanmak için via yazılımına ihtiyacınız var diyor. Ne yapmam lazım acaba?

aak' Alıntı:
Arkadaşlar aynı sorunla karşı karşıyayım. Sistem W7 32 Bit. Tara dediğimde bu aygıtı kullanmak için via yazılımına ihtiyacınız var diyor. Ne yapmam lazım acaba?
Hocam aynı sorunla ben de karşılaşmıştım. Canon'un kendi sitesinde tarayıcıyı kullanmanı sağlayan canoscan toolbox diye bi program var. O program üzerinden kullandığında tarayıcı çalışıyor.

@kadelli33 Hocam indirdim o şekilde abbyfine reader tarayıcyı gördü ama windows fax-taryıcı yine görmedi. Yine de teşekkürler bu şekilde işimiz görüldü

Geri