botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,099 25 Şubat 2012 #1 arkadaşlar çok fonksiyonlu yazıcının kartuşlarından biri eksik tarama yapmak istedik tarama yapılmıyor sebebi eksik kartuş olabilir mi
arkadaşlar çok fonksiyonlu yazıcının kartuşlarından biri eksik tarama yapmak istedik tarama yapılmıyor sebebi eksik kartuş olabilir mi
mazaka2012 Aktif Üye Mesajlar 242 25 Şubat 2012 #2 Evet hocam benim de başıma gelmişti tarama yapmıyor.Ama siz bir de yazıcı ayarlarından Siyaha alıp öyle deneyin belki tarar?
Evet hocam benim de başıma gelmişti tarama yapmıyor.Ama siz bir de yazıcı ayarlarından Siyaha alıp öyle deneyin belki tarar?
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,390 25 Şubat 2012 #3 Canonlarda bu sıkıntı var. Ben de Mp520 kullanıyorum. Herhangi bir renk bitince yazdırmanın yanında tarama ve fotokopi özellikleri de kullanılamıyor.
Canonlarda bu sıkıntı var. Ben de Mp520 kullanıyorum. Herhangi bir renk bitince yazdırmanın yanında tarama ve fotokopi özellikleri de kullanılamıyor.