Cav be

Kodla Büyü
ifadeler güzel , belli ki niyetiniz de güzel ama keşke kendi hayat tarzımıza uygun bir ezgi üzerine inşa edilseydi bu video.

Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım.
NFK'nın istediği gençlik mi,Akif'in Asım'ı mı nedir?
Rahmetli Erbakan "taklitçi bunlar" deyip dururdu.
Asıl taklitçi gençler içlerinden çıkıyor.
Orjinal olun biraz,memlekete faydanız dokunsun.

bilginin islamileştirilmesi diye bir kavram var bu kapsamda değerlendirmek lazım bu yapılan işi yoksa herhangi bir siyasi sebeple yüklemedim.

"Gemici mantığı ile TİTANİK izlenmez."
Gençler güzel yapmışlar bence.
Matrak olmuş. :)
"Hikmet mü'minin yitik malıdır, nerde bulsa alır"

güzel bir versiyon olmuş. siyasete çekmemek lazım bunu. gençler şarkıları kendi siyasi kültürel sportif tutkularına göre çevirir uyarlarlar. güzel uyarlama olmuş.

Harlem shake izlerken bu nasıl dans diye eleştiriyor musunuz bunu eleştirenler? Adamlar mizah yapmış, güzel de olmuş hemen ne bu asabiyet canım :D :alkis:

mmercan' Alıntı:
Yavaş yavaş doğru yolu bulmaya başladılar herhal
sizin gibi olmayan yanlış yolda mı bunu mu demek istediniz? inanan inanır inanmayan inanmaz bunu yüce Yaradanımız bile sorgulamıyor bu dünyada biz kullara ne oluyor ki neden dini hayatı yoğun yaşayan insanlar yaşamayanların hayatını neden sorguluma gereği duyuyor anlamıyorum biz kimiz ki insanların dini yaşayışlarını sorgulayalım. bence yukarıda hoş bir cümle kullanmamışsınız hocam o şu bu şucu bucu diye ayırmışsınız bırakın onu Allah ayırt eder zaten

hamuş' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
sizin gibi olmayan yanlış yolda mı bunu mu demek istediniz? inanan inanır inanmayan inanmaz bunu yüce Yaradanımız bile sorgulamıyor bu dünyada biz kullara ne oluyor ki neden dini hayatı yoğun yaşayan insanlar yaşamayanların hayatını neden sorguluma gereği duyuyor anlamıyorum biz kimiz ki insanların dini yaşayışlarını sorgulayalım. bence yukarıda hoş bir cümle kullanmamışsınız hocam o şu bu şucu bucu diye ayırmışsınız bırakın onu Allah ayırt eder zaten

Hocam yanlış anlamışsın.Ben İslamın Kapitalizm ve Emperyalizmden daha çok Sosyalizme yakın olduğunu anlamaya başladılar demek istedim

mmercan' Alıntı:
hamuş' Alıntı:
mmercan' Alıntı:

Hocam yanlış anlamışsın.Ben İslamın Kapitalizm ve Emperyalizmden daha çok Sosyalizme yakın olduğunu anlamaya başladılar demek istedim
ben farklı anladım evet. çav bella şarkısı devrimcilerin şarkısı olarak bilinir bu şarkının dini şekilde oradaki gençler tarafından yorumlanması hani o tarzdaki devrimci insanların yavaş yavaş yola geldiğini kastediyorsunuz sandım kusura bakmayın. o yüzden dedim dini yaşayış şekillerimiz sorgulanmaz diye

Geri