Cd önyklme için tuşa basılmıyor; hdd söküp başka pcde olurmu

Kodla Büyü

pulu_deu

Site Gezgini
Bilgisayar açılırken kullanıcı girişinde takılıyor ''kullanıcı ayarlarınız yükleniyor'' deyip yeniden başlatmadan aynı ekrana geri geliyor
güvenli modda açıldığında ise siyah ekranda "can not load lsrc nt driver" yazısı çıkıyor
dosyaları kaybetmek ve formatlamak istemiyorum...xp sp3 yüklü olduğundan cd den onarma ile hallolurmu?

aynı bilgisayara onarma yapmak için cdden başlatmam lazım ama del ile biosa girmiyor, ne yapayım?

Re: Del tuşu ile bios açılmıyor?

biosa girmeden boot seçeneklerini görmek için(pc çok eski değilse) f8, f11, f12, f10 tuşlarını kullanabilirsiniz.

Her bios'a girmek için del tuşu kullanılmaz, f2, alt+bir tuş kombinasyonu vs. tuşlar kullanılabilir.

ok sağolun
cd den önyükleme için herhangi bir tuşa basınız diyor ama klavye sağlam olmasına ve tuşlara basmama rağmen işlem yapmıyor???

Hocam sen en iyisi çalışabilir Cd 'ler Xp gibi veya pardus gibi.Onunla başlangıçta çalıştır.Yedeklemelerini al ve sonra formatla bilgilerini bu şekilde kurtarabilirsin.
Bir de bios ayarları için tab tuşunu deneyin bana böyle bir iki bilgisayar denk gelmişti açıkçası

Re: Cd önyükleme için tuşa basılmıyor

PS/2 ve usb klavyeyi birlikte takıp öyle basın tuşlara hocam... Ben de yaşadım geçenlerde aynı sorunu, sağlam olmasına rağmen algılamıyordu ama bu şekilde çözdüm sorunu... Çok mantıklı gelmeyebilir, amaç çözüm olsun...:)

hocam kullandığınız cd veya cd romu değiştirin.

Bazen windows ortamında okuma yapan bir cd-rom dos ortamında okuma yapmayabiliyor, eğer cd-rom ömrünü doldurmak üzere ise.

böte_2008' Alıntı:
PS/2 ve usb klavyeyi birlikte takıp öyle basın tuşlara hocam... Ben de yaşadım geçenlerde aynı sorunu, sağlam olmasına rağmen algılamıyordu ama bu şekilde çözdüm sorunu... Çok mantıklı gelmeyebilir, amaç çözüm olsun...:)
onu da denedim aynı,
harddiski söksem başka pcde onarma yapabilirmiyim?

:P hocammmm f2 yap baktın olmadı en üst kata çık camı aç at gitsin başka olmaz hocam :+1: dikkat et aşağıda birine denk gelmesin haaa

Geri