CD ROM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dodo2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dodo2

Üye
Merhabalar, CD rom'a CD taktıgımda görmüyor. Arada bir belki. Ama farklı bir CD taktıgımda veya o CD'yi başka bir bilgisayara taktıgımda çalışmıyor acıl yardım bekliyorum. (Konu yerı burasımı bilmiyorum K.bakmayın)

lensi kirlenmiş olabilir cd den bozuk çizik ise olabilir.. kullanım süresine bağlı olarak ömrü bitmiş olabilir hocam.. DVD rom al cd den neler çekmiştim zamanında :roll: :wink:

mnn' Alıntı:
lensi kirlenmiş olabilir cd den bozuk çizik ise olabilir.. kullanım süresine bağlı olarak ömrü bitmiş olabilir hocam.. DVD rom al cd den neler çekmiştim zamanında :roll: :wink:

Sanmam. Aynı CD'yi başka bir bilgisayara taktıgımda çalışıyor. Veya kendi bilgisayarıma başka bir cd takıncada çalışıyor.CD ROM'dan kaynaklandıgını sanmıyorum.Bilgisayarım Sadece tek bir CD 'yi okumuyor.

dodo2' Alıntı:
Merhabalar, CD rom'a CD taktıgımda görmüyor. Arada bir belki. Ama farklı bir CD taktıgımda veya o CD'yi başka bir bilgisayara taktıgımda çalışmıyor acıl yardım bekliyorum. (Konu yerı burasımı bilmiyorum K.bakmayın)
Yazdığınızı okumaya kalkarsanız sizde bir şey anlamazsınız çünkü biz okuyunca birşey anlamıyoruz ama teorilerle olayı çözmeye çalışıyoruz belkide konun ilgi görmemesi bundandır. CD RWların okuma hassaslıkları farklı olabiliyor bu sebeple bir bilgisayarın okumadığını birde bakıyorsun başka bir bilgisayar okuyabiliyor genellikle CD yüzeyinin çizilmesinden kaynaklanan bir durum.
Eğer CD bir bilgisayar okuyorsa bu okuyan bilgisayardan CD image sini al flasha at. Diğer bilgisayarda çalıştırmak istersen Deamond tool kur ve image buradan okut böylece işini görmüş olursun.

NOT:Konu başlığın eksik konu içeriğin anlaşılır değil. Bunlara dikkat edersiniz konunuz çok daha fazla ilgi görür.

cd yada dvd rommu bilgisayarımda 3 yıldır çalışmıyor. Aramıyorumda. :+1:

Geri