CD room cd okumuyor çözüm nedir.? yardimci olurmusunuz...

Kodla Büyü

ozgur24

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaslar öncelikle bu siteye uye oldugum icin cok sansliyim süper bir site ...

masa ustu bilgisayarimda cd room okumuyor bos cd olarak görüyor ve okumuyor lakin dvd okuyor gayette güzel sorun nedir anlamadim cd room cikardim temizledim toz kacmiştir sandim kablolari cikardim taktim ama yok yok yok sinir girdi artik 1 haftadir okumuyor yardimci olabilirmisiniz teşekkürler....

arkadaslar ilgilenen kimse yok mu ilk defa bir soru sordum oda kimse ilgilenmiyoooo

offfff :cry: :cry: :cry:

Hocam senin bahsettiğin problem benmide başıma gelmişti. DVD-RW, cd yazıyor okuyordu fakat; DVD okuyup yazmıyordu. Servise götürdüm böyle böyle dedim. Gönderdiler iki hafta sonra sıfır paket olarak yenisini almıştım. Hocam bu bahsettiğiniz problem sizin halledebileceğiniz türden değil. Aslında halledebilirsiniz ama çok zor. Donanımlar içinde kücük bir yazılımla geliyorlar fireware deniyor yanılmıyorsam. Küçük bir işletim sistemi olarakda düşünülebilir(aslında donanımın biosu desek daha doğru olur). İşte bu program zarar görmüş olabilir yada okuyucu kafada bir problem vardır.

robotek ve hasari hocaya tesekkürler cok saolun bir anda unutuldum sandim

suan calişmiyor hala ama format atmayi düsünüyorum yada yeni cd room bakalim nasil düzelecek

Hocam önce formatı deneyin olmazsa diğer yollara başvurursun. Forumdaydım ama yazını görmemiştim görür görmez yazdım ama siz çoktan kaçmıştınız. Kolay gelsin.

evdeki bilgisarimda aksama bakar yazarim girdab arkadasim olurmu

hasari can dvd okuyor ama cd okumuyor :( :(

insallah cözcez sorunu ha gayret :)

Biliyorum hocam sende Cd okumuyor:Benimde başıma gelmişti dedim benmiki DVD okumuyordu. Çözüm yolları aynı kapıya çıkıyor. :D

benim leptoptada oldu cd okuyor yazıyordu, ama dvd okumuyordu

garantiye yolladım değiştirmişler dvd sürücüyü yenisini takmışlar :roll:

girdab arkadasim tesekkürler aksama evde deniycem bütün yollari sanirim ben bu azimle bu bilgisayarı yaparim :) :D

bu forumu seviyorum kendimide seviyorum :)

Geri