cd sürücü sorunu!!

Kodla Büyü

sancakhan

Site Gezgini
format atmam için bana getirilen bilgisayarda kullanıcı şifresini unutmuşlar,administrator e de şifre koymuşlar onu da unutmuşlar. cd sürücü de temassızlık vardı onu tekrar taktık ama yeni donanımı yüklemek için bilgisayar yöneticisi olarak oturum açmalısınız diyor. cd yi görmediği için format da atamıyorum..yardımlarınızı bekliyorum..

Cd tanıması için oturum açmaya gerek yok, formatı atabilmelisiniz eğer Cd tanımıyorsa CD-RW sorun olmalı. Yani sorun henüz çölmemiş. :)

cd sürücü sağlam. cd den boot etmiyor. bilgisayar cd sürücü yü görmüyor. misafir olarak oturum açtığımda yeni donanım bulundu ama yüklemeye yetkili değilsiniz diyor....

hasari' Alıntı:
Oturum açıp format atmanıza gerek yok direk formatlayın.

direk formatlamayı denedim, cd den boot etmiyor. acaba cd sürücüyü görmüyor mu diye oturum açıp bakmak istedim. donanımı buluyor bozuk olsaydı bulmazdı diye düşünüyorum.

Biostan kontrol edin CD-RW görüyor olması lazım. Eğer formatı başlatamıyorsanız başka sorun var demektir. Oturum açmak için uğraşmayın. Yok ben oturum açıp test etmek istiyorum diyorsanız. Admin şifresinin kırmak için gene CD den boot etmeniz lazımki buna gene mümkün olmayacaktır. İsterseniz flash üzerinden çalışan Hiren's Boot kullanın bununla admin şifresini kırabilirsiniz.

hasari hocam yardımlarınız için teşekkür ederim. oturum açmamın sebebi cd sürücüyü kontrol etmekti, başka bir bilgisayara takıp da kontrol edebilirdim çalışıp çalışmadığını ama oturum açınca yeni donanımı yüklemek için bilgisayar yöneticisi olmanız gerek diye bir uyarıyla karşılaşınca, donanımı bulduysa sağlamdır diye düşündüm. Önerileriniz için teşekkürler. başka bir cd sürücü taktım sorun vermedi. demek ki sorun cd sürücü deymiş??

Geri