Cd Sürücüsü Olmayan Labtaki Sorun (Yönsis)

Kodla Büyü

musedip45

Aktif Üye
Re: Cd Sürücüsü Olmayan Labtaki Sorunlar

Kardeş en güzeli bir tane external DVD rom almak. Ancak BİOS'un onu görüp görmeyeceğini öğrenmen lazım. Bilgisayarlar ne marka? Belki bilen arkadaşlar vardır. Benzer bir durum ben de yaşadım. Her bilgisayarın donanımı aynı olduğu için Acronis ile bir tanesinin imajını aldım ve Acronis Başlangıç CD'si ile hepsini ağdan kurdum. Hem de iki kez kurmam gerekti ama iki günde hepsini kurdum. Bir de Harici DVD RW kullandım. Bazen o da kar etmedi. Bir kasadan sağlam bir CD ROM çıkardım ve bu CD ROM'u takarak kurdum. Vesselam bitti. Sen de böyle yapabilirsin. En güzeli imajdan kurmak.

labtaki kasaların üzerinde yönsis amblemi varsa bilgisayar açılırken Q kavyede(CTRL + W), F klavyede ise (CTRL + G) ile başlatarak güvenlik kartını 987654321 şifresi ile pasif hale getirebilirsin.

bir tane pcye sistemi kurarak diğer harddiskleri de acronis programı ile kopyalayabilir sin.5dk da bitiyor harddisk kopyalama işlemi.

sayın Hocam
1 herhangi bilgisayara format at
2 sistemi kur
3 gerekli programlaarı kur
4 acronis imaj ile imaj al
5 acronis imaj programının usb başlangıç imkanı var böylece cd ye ihtiyaç duymadan acronis arayüze erişirsin sonra da ver elini recovery :++: :++: :++: :++:

Geri