C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 28 Kasım 2014 #1 bıktım bu sorundan hangi boş cd yi taktıysam yazma işlemi başarısız oluyor, nero kullandım ashampo kllandım gene aynı..sebebi ne olur aceba
bıktım bu sorundan hangi boş cd yi taktıysam yazma işlemi başarısız oluyor, nero kullandım ashampo kllandım gene aynı..sebebi ne olur aceba
C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 28 Kasım 2014 #2 zbkdygn' Alıntı: aynenbadi' Alıntı: bıktım bu sorundan hangi boş cd yi taktıysam yazma işlemi başarısız oluyor, nero kullandım ashampo kllandım gene aynı..sebebi ne olur aceba Genişletmek için tıkla ... CD Writerin güncellemesini yapın yine olmaz ise CD Writer bozulmuştur. Genişletmek için tıkla ... bi deniyim hocam tşk..
zbkdygn' Alıntı: aynenbadi' Alıntı: bıktım bu sorundan hangi boş cd yi taktıysam yazma işlemi başarısız oluyor, nero kullandım ashampo kllandım gene aynı..sebebi ne olur aceba Genişletmek için tıkla ... CD Writerin güncellemesini yapın yine olmaz ise CD Writer bozulmuştur. Genişletmek için tıkla ... bi deniyim hocam tşk..