CDBOOT: Memory overflow error

Kodla Büyü

daktilocu

Üye
format atarken böyle bi hata veriyor ve bilgisayar açılmıyor.neden olabilir arkadaşlar yardım lütfen.

Re: CDBOOT: Memory overflow error yardım lütfen :(

hangi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsunuz? mesaj ram in yeterli olmamasından dolayı taşma yaşadığını söylüyor. yani ram iniz azsa çıkacak bir mesaj.

Re: CDBOOT: Memory overflow error yardım lütfen :(

imsiyat' Alıntı:
hangi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsunuz? mesaj ram in yeterli olmamasından dolayı taşma yaşadığını söylüyor. yani ram iniz azsa çıkacak bir mesaj.
xp proyu kurarken hocam.
zaten normalde çalışıyodu birden gitti. bende format atmayı denedim bu çıktı.

Biosunuzu default ayarlara getirin daha sonra format atacağınız zaman ise boot kısayolunu kullanın bazı anakartlarda boot menüsüne ulşamak için F8 tuşu kullanılıyor. Bazı anakartlardada boot menüsü kısayolu mevcut olmuyor eğer sizin anakartınızda bu özellik varsa bunu kullanarak cdden başlatın birde böyle deneyin.

Arkadaşım bendede aynı sorun vardı sorun hdd de.. fdisk olmuyo onun için bitane win7 cd si bul onla başlat bilgisayarı orda bölüm silme yeri var sil bölümleri ondan sonra tak xp cd ni yükle..

Yada hocam aşka ilgisayara takıp oradan diskleri biçimendir. Oda olmadı sistem yönetcisinden disk bölümlerini sil garani olur ben öyle yapmıştım

Geri