Celeron ve P4 İşlemciye ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yeni atandığım okulda çalışan 8 PC vardı 2 tanede parçaları değiştirerek tamir edip öğrencilerin kullanımına sundum.
İdareden de ekranı kırılmış bir laptop vardı onu alıp kendi cebimden ekranı değiştirip ana-pc yaptım.
Ana-pc olarak kullandığım bilgisayarı da öğrencilere verdim şuanda toplamda öğrencilerin kullanabileceği 11 PC oldu.
Başka yerlerden aldığım iki farklı kasa var fakat bunların işlemcileri ölmüş anlayacağınız işlemciye ihtiyacım var elinizde kullanmadığınız Celeron veya Pentium 4 işlemci varsa bana göndermenizi rica ediyorum. Kargo ücretini kendim ödeyeceğim.

Eğer elinizde bu parçalardan varsa gönderirseniz sevinirim.
1. Celeron işlemci
2. Pentium 4 işlemci
3. DDR bellek
(7 PC 512 MB Ramli diğerleri 256 Ram, bunları da en azından 512 Ram yapabilirsem süper olacak. )

NOT: Elinde fazladan bilgisayar olup göndermek isteyen olursa süper olur. :)

Re: P III ve P4 İşlemciye ihtiyacım var

Hayır sahibi kalmamış. :)

Bizim okulda hiç lab yok. Onu bırak 1 tane projeksiyon makinesi var onun başında diğer öğretmenlerle kavga ediyoruz. Halinize şükredin:D

nefbote' Alıntı:
Bizim okulda hiç lab yok. Onu bırak 1 tane projeksiyon makinesi var onun başında diğer öğretmenlerle kavga ediyoruz. Halinize şükredin:D
:scared: Tamam bir şey demedik. :shock:

nefbote' Alıntı:

hocam sizde kendinize led projeksiyon alın fiyatları eskisi gibi pahalı değil. derslerinizde kullanırsınız.

Elimde p4 1,7 478 pin ve p4 775 pin 3,2gz ve p3 733 mhz işlemciler var. 30 liraya 3'ünü de gönderebilirim. (Kargo dahil)

mk_2007' Alıntı:
Elimde p4 1,7 478 pin ve p4 775 pin 3,2gz ve p3 733 mhz işlemciler var. 30 liraya 3'ünü de gönderebilirim. (Kargo dahil)
25 TL anlaşalım. :)

hasari' Alıntı:
mk_2007' Alıntı:

valla daha 2 hafta önce 25 liraya 3,2 ghz olanı aldım takdığım makinanın anakartı gitti bu sefer. işlemci boşa çıktı. Yanındakiler zaten onun eşantiyonu:)) Şöylede yapabiliriz elinde çalışan LGA 775 (640 3.2ghz /2 mb/800 Mhz) uygun anakartın varsa ben 25 lira vereyim. P4 1,7 ve p3 733'ü ücretsiz sana göndereyim.

mk_2007' Alıntı:
hasari' Alıntı:
mk_2007' Alıntı:

valla daha 2 hafta önce 25 liraya 3,2 ghz olanı aldım takdığım makinanın anakartı gitti bu sefer. işlemci boşa çıktı. Yanındakiler zaten onun eşantiyonu:)) Şöylede yapabiliriz elinde çalışan LGA 775 (640 3.2ghz /2 mb/800 Mhz) uygun anakartın varsa ben 25 lira vereyim. P4 1,7 ve p3 733'ü ücretsiz sana göndereyim.
Yok hocam bu okulda yokları oynuyoruz bende sağdan soldan parça toplayıp makina oluşturmaya çalışıyorum size kendi cebimden ödeme yapacağım zaten. Neyse anlaştık sen gönder maksat öğrencilerin kullanabileceği bir makina olsun.
Ben size kargo adresini özelden gönderiyorum.

vay arkadaş zamanında yüzlerce dolar vererek aldığım bilgisayarların işlemcileri ayağa düşmüş sahibinden deki fiyat ne öyle arkadaş 5 tl yuh... amma çabuk tüketiyoruz ya aynı model araba falan olsa elimde bu kadar zarar etmezdi herhalde...

ahmetismet' Alıntı:
vay arkadaş zamanında yüzlerce dolar vererek aldığım bilgisayarların işlemcileri ayağa düşmüş sahibinden deki fiyat ne öyle arkadaş 5 tl yuh... amma çabuk tüketiyoruz ya aynı model araba falan olsa elimde bu kadar zarar etmezdi herhalde...
Bizde antika merakı olduğundan ilgi göstermeye devam ediyoruz. :lol:

Adresini özelden yaz abi ayarlamaya çalışayım olursa gönderirim inş

Arkadaştan ses seda çıkmadı teklifin hala geçerliyse pm attım şimdiden tşk ederim.

Tanıdığım bir bilgisayarcı var. çocuklarım için bilgisayara ihtiyacım var dedim. Kaptopta oyun oynatmak pek akıl karı değil. Yiğenlerden biri ekranını kırdı. bende masa üstü alayım dedim. Hocam hiç pahalıya kaçma monitör philip 220 tl klavye fare 20 tl. p4 kasa sana benden olsun dedi. p4 kasalar 50 ile 100 tl arası piyasası var. Bazen öyle kasalar ikinci ele düşüyor ki inanmazsınız. Bu nedenle bir bilgisayarcı tanıdık varsa elinde çokça olacaktır

Geri