cep telefon marka/model kararsızım

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar araştırıyorum araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum
cep telefonumu değiştirme vaktim geldi de geçti ama bir türlü hangi model marka konusunda karar veremiyorum
iphone 6 düşündüm taşındım karar veriyordum ki 64 gb 3bin e yakın, ona o kadar para vermek mantıklı gelmedi sonra ne kadar kullanabilrim ki akıllı telefonu geüncellendikçe ağırlaşıyor kasılıyor vs.. vs..
para konusunda bir limit koymadım ama tabi uçuk rakam da olmamalı
hem işimi görecek uygun program,oyun vs her türlü dibine kadar kullanabileceğim bir telefon istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
eşimde lg g3 var ama nedense o telefonda içime sinmeyen bir şeyler var :S
sanırım samsung kullanıyorum yıllardır ondan olabilerrr :)

note 4 olabilir mesela :roll: güzel bir cihaz. Güçlü, güncelleme alır, kalemi bile var :) ekran boyutu iyi şu an oynatamadığı oyun yok diye biliyorum. Ama yine de içine sinen hangisi ise onu al.

Samsung note3 aldım biraz önce

1699 tl
100 tl maxipuan +150 tl hediye çeki varmış.
Şarjı ve görüntülü konuşma özeliğinden dolayı tercih ettim bence mantıklı

Bundan 3 sene önce iphone 4s aldım, alırken çok kararsız kaldım. bu kadar para verilir mi diye.
Ama gördüm ki kalite seneler geçtikçe kendini gösteriyor.
Ne kilitlenme ne performans düşüklüğü yaşadım.

Eşime 1 sene önce samsung s3 almıştım. Belirli kullanımdan sonra kilitlenmeler ve kamera hatasından dolayı 1 sene içinde 3 kere servis gördü.
Kasa deforme oldu.

Valla hocam tavsiyem kesinlikle ios...

taksitten dolayı aveaintouch4 alacağım galiba... Bir anda 600-700 kağıt vermek ekonomimi fena sarsar.

Zizu_' Alıntı:
Bundan 3 sene önce iphone 4s aldım, alırken çok kararsız kaldım. bu kadar para verilir mi diye.

Eşime 1 sene önce samsung s3 almıştım. Belirli kullanımdan sonra kilitlenmeler ve kamera hatasından dolayı 1 sene içinde 3 kere servis gördü.
Kasa deforme oldu.

yaklaşık 5 sene kullanabileceğimi bilsem gidip alcam hemen :)
64 gb iphone 6 2700 tl
sanırım yine iphone doğru bir kayma seziyorum kendimde :D

valla hocam aynı kararsızlık bende de var. note 4 almaya niyetlendim fakat bir yandan da " al IPhone 6 yı geç " diyor bir yanım. bakalım hangisi galip gelecek.

Asus zenfone 5 aldım yeni. Önceki telefonum samsung s4 idi. Ona göre biraz büyük ve kamerası kötü ama parasına göre güzel bi telefon bence. Tavsiye ederim...
s4 ü 2 sene önce 1650 tl ye almıştım. Şu anda tablet olarak kullaniyorum. Telefon olarak kullanamıyorum :)

gelişimci' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:

Kasa deforme oldu.

64 gb iphone 6 2700 tl
...
4s için merak ediyorum. hiç sistemde güncelleme yapılmadı mı diye?
4s telefonu olan bir çok arkadaşım GEÇEN SENE ios güncellemesinden sonra telefonun kağnıya döndüğünü söylediler.
...
6+ olayına gelince. Hiç bir telefon TEKNOLOJİK YENİLİKLER göz önüne alındığında 2 yıldan fazla götürmez.
Telefonun çalışıp çalışmaması değil burda kastedilen. Yoksa daha bu gün kahve içmek için gittiğim kafeteryada kulağımı bir 3310 mesaj sesi tırmaladı :) yani nerden bakarsanız 15 yıldır kullanılan bir telefon

NEDEN GÖTÜRMEZ kısmına gelince;
2 yıl önce TÜRKİYE de LTE yoktu, NFC tektüktü, 4G yoktu, SmartWatch yeni geliyordu, 64Bit hiç yoktu. Sözün özü herşeyin hızlıca değiştiği bir sektörde 5 yıl aynı telefonu GÜNCEL olarak kullanamazsınız. Derseniz ki benim güncellemeyle işim yok o zaman sorarım akıllı telefon niye!!!

Yinede Düşüncem
- Maddi sorununuz yoksa kesinlikle ELMA
- Kamerayı aktif kullanacaksanız kişisel sıralama ELMA > SONY > SAMSUNG
- Telefon üzerinde Takvim, Kalem kullanıp not alıyorsanız SAMSUNG NOTE4
- Fiyat / Performans ürünü düşünüyorsanız ASUS Zen6 Biraz beklerseniz Zen2.Nesil

Fiyat ve markadan önce alma nedenlerinizi belirleyin derim

hocam ben vodafoneda Samsung S6 yı denedim..hemen yanında iphone6 vardı ikisi arasındaki fotoğraf kalitesi inanılmaz farklı..ben S6 ya bayıldım..Beni bile güzel gösterdi..Ayrıca çok estetik sağlam hafif ve hızlı yapmışlar..10 nisandan sonra türkiyede

BaRBaRYaN' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:

Kasa deforme oldu.

64 gb iphone 6 2700 tl
...
4s için merak ediyorum. hiç sistemde güncelleme yapılmadı mı diye?
4s telefonu olan bir çok arkadaşım GEÇEN SENE ios güncellemesinden sonra telefonun kağnıya döndüğünü söylediler.
...
6+ olayına gelince. Hiç bir telefon TEKNOLOJİK YENİLİKLER göz önüne alındığında 2 yıldan fazla götürmez.
Telefonun çalışıp çalışmaması değil burda kastedilen. Yoksa daha bu gün kahve içmek için gittiğim kafeteryada kulağımı bir 3310 mesaj sesi tırmaladı :) yani nerden bakarsanız 15 yıldır kullanılan bir telefon

NEDEN GÖTÜRMEZ kısmına gelince;
2 yıl önce TÜRKİYE de LTE yoktu, NFC tektüktü, 4G yoktu, SmartWatch yeni geliyordu, 64Bit hiç yoktu. Sözün özü herşeyin hızlıca değiştiği bir sektörde 5 yıl aynı telefonu GÜNCEL olarak kullanamazsınız. Derseniz ki benim güncellemeyle işim yok o zaman sorarım akıllı telefon niye!!!

Yinede Düşüncem
- Maddi sorununuz yoksa kesinlikle ELMA
- Kamerayı aktif kullanacaksanız kişisel sıralama ELMA > SONY > SAMSUNG
- Telefon üzerinde Takvim, Kalem kullanıp not alıyorsanız SAMSUNG NOTE4
- Fiyat / Performans ürünü düşünüyorsanız ASUS Zen6 Biraz beklerseniz Zen2.Nesil

Fiyat ve markadan önce alma nedenlerinizi belirleyin derim
Kesinlikle katılıyorum
Asus zenfone 2 yi ben de bekliyorum

Geri