cep telefonu önerisi

Kodla Büyü
General mobile Google'ın telefonunu getirdi türkiyeye Android one. Onu alabilirsiniz. hem güncelleme derdiniz yok hemde fiyat performans açısından uygunn.

her_dem' Alıntı:
General mobile Google'ın telefonunu getirdi türkiyeye Android one. Onu alabilirsiniz. hem güncelleme derdiniz yok hemde fiyat performans açısından uygunn.
Hocam 4g de de donma problemi ve karşıdaki kişi ile ses problemi sorunu var.Yorumlardan bunu duymuştum ancak kısa süreliğine kullandım aynı sorunları gzlemledim.

hocam bımex outletı var vırtın malları general mobıle elıte 850 cıvarı 3gb ram 2.3gh ıslmencılı dahasına gerek varmı eğer 1200tl dersen asus yenı cıkan 4gb ram 2ghz ustu olanına bak

Öncelikle telefonu özellik olarak 4G li almanızı öneririm. Malum 26 ağustosta ihalesi yapılacak.
Eğer biraz daha fiyat olarak çıkabilirseniz Huawei G7 öneririm. 920 tl civarı alabilirsiniz.
Kendim kullanıyorum tasarım kasa kalitesi harika, yakında android 5.0 a güncelleme de gelecek.
2 GB ram var. 64 bit işlemci, 16 gb depolama alanı ve emotion 3.0 arayüz. :idea:

Geri