hakanyandım Üye Mesajlar 1,469 4 Aralık 2010 #1 Cep Telefonu Sabah Alarmı İçin Ezan.mp3 Ekli dosyalar ezan.rar ezan.rar 1.4 MB · Görüntüleme: 561
by_rebel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 491 4 Aralık 2010 #2 İşe yarasın diye alarm saatini sabah namazı vaktine ayarlamak lazım Yoksa gönlünde olmadıktan sonra kulağında olsa ne yazar.
İşe yarasın diye alarm saatini sabah namazı vaktine ayarlamak lazım Yoksa gönlünde olmadıktan sonra kulağında olsa ne yazar.
hakanyandım Üye Mesajlar 1,469 6 Aralık 2010 #8 by_rebel' Alıntı: İşe yarasın diye alarm saatini sabah namazı vaktine ayarlamak lazım Yoksa gönlünde olmadıktan sonra kulağında olsa ne yazar. Genişletmek için tıkla ... o şart tabii..
by_rebel' Alıntı: İşe yarasın diye alarm saatini sabah namazı vaktine ayarlamak lazım Yoksa gönlünde olmadıktan sonra kulağında olsa ne yazar. Genişletmek için tıkla ... o şart tabii..
kelebeketkisi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 521 6 Aralık 2010 #10 Uyan ey gozlerim uykudan Uyan. :alkis:
hakanyandım Üye Mesajlar 1,469 9 Aralık 2010 #12 sesi epey yüksek çıkıyor bilmiyorum express müzikten mi sesten mi dolayı..