Buna benzeyen Aveada 500 dakika her yöne + 1 Gb internet operatör değiştirene 19 TL 12 ay taahhütlümu_korkmaz' Alıntı:Bugün benim de geçtiğim avea nin süper ikili tarifesini şiddetle tavsiye ederim. Her yöne 1000 dk + 4 gb internet 30 tl numara taşımada
Hocam bende bu tafifeye geçmeyi düşünüyorum da acaba internet hızı nasıl bilgisayarda kullanırsak nasıl olurmu_korkmaz' Alıntı:Bugün benim de geçtiğim avea nin süper ikili tarifesini şiddetle tavsiye ederim. Her yöne 1000 dk + 4 gb internet 30 tl numara taşımada
on@ur' Alıntı:hocalarım cep telefonu tarifemi değiştirmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz avantajlı bir tarife var mı acaba??
şu an turkcell kamu kullanıyorum (her yöne 1000 dk 45 tl)
wes' Alıntı:aveanın akıllı kamu tarifesi var.
avea içi 3000 dakika
her yöne 500 dakika
2 gb internet.
Aylık 35 lira, faturaya vergilerle 36-37 arası geliyor.
Ben bunu kullanıyorum, tavsiye ederim.
:++: :++: :++:xodeda' Alıntı:bimcell heryöne 250 dk. 10 TL
ay sınırlaması yok bittiğinde bir 10 TL daha yükle 250 dk. daha konuş.
kontörlüye geçtim rahat ettim. bir daha tövbe furalı hat almam.
Ttneti iptal ettikten sonra vep telefonu kullanıyordum modem olarak. 1 gb sınırsız interneti. hız yere göre değişir ama benim evde 4-6 mbit arasında değişiyor 3g de. ayrıca dediğim tarifede ek internet paketleri de alabiliyorsunuz. mesela 10 tl 1gb sınırsız internet alırsanız toplamda 40 tl ye 1000 dk + 5g internet + sınırsız (96 kbps)Erdadas2010' Alıntı:Hocam bende bu tafifeye geçmeyi düşünüyorum da acaba internet hızı nasıl bilgisayarda kullanırsak nasıl olurmu_korkmaz' Alıntı:Bugün benim de geçtiğim avea nin süper ikili tarifesini şiddetle tavsiye ederim. Her yöne 1000 dk + 4 gb internet 30 tl numara taşımada
1gb sınırsız internet ne demek analayamadım damu_korkmaz' Alıntı:Ttneti iptal ettikten sonra vep telefonu kullanıyordum modem olarak. 1 gb sınırsız interneti. hız yere göre değişir ama benim evde 4-6 mbit arasında değişiyor 3g de. ayrıca dediğim tarifede ek internet paketleri de alabiliyorsunuz. mesela 10 tl 1gb sınırsız internet alırsanız toplamda 40 tl ye 1000 dk + 5g internet + sınırsız (96 kbps)Erdadas2010' Alıntı:Hocam bende bu tafifeye geçmeyi düşünüyorum da acaba internet hızı nasıl bilgisayarda kullanırsak nasıl olurmu_korkmaz' Alıntı:Bugün benim de geçtiğim avea nin süper ikili tarifesini şiddetle tavsiye ederim. Her yöne 1000 dk + 4 gb internet 30 tl numara taşımada
xodeda' Alıntı:bimcell heryöne 250 dk. 10 TL
ay sınırlaması yok bittiğinde bir 10 TL daha yükle 250 dk. daha konuş.
kontörlüye geçtim rahat ettim. bir daha tövbe furalı hat almam.