cep telefonu tarifemi değiştirmek istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan on@ur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

on@ur

Site Gezgini
hocalarım cep telefonu tarifemi değiştirmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz avantajlı bir tarife var mı acaba??
şu an turkcell kamu kullanıyorum (her yöne 1000 dk 45 tl)

Bugün benim de geçtiğim avea nin süper ikili tarifesini şiddetle tavsiye ederim. Her yöne 1000 dk + 4 gb internet 30 tl numara taşımada

hocamın dediği de güzel, ayrıca vodafone heryöne 1500 dakika 30 TL. Aveanınki daha mantıklı tabi. Bir de genç tarifelerini değerlendirebilirsiniz.

vodafone kamu var. 1000 dakika her yöne 250 sms her yöne. Ben de tarifemi değiştireceğim buna geçeceğim. Bi de aveanın 19 liraya heryöne 750 dakika vardı...

mu_korkmaz' Alıntı:
Bugün benim de geçtiğim avea nin süper ikili tarifesini şiddetle tavsiye ederim. Her yöne 1000 dk + 4 gb internet 30 tl numara taşımada
Buna benzeyen Aveada 500 dakika her yöne + 1 Gb internet operatör değiştirene 19 TL 12 ay taahhütlü

mu_korkmaz' Alıntı:
Hocam bende bu tafifeye geçmeyi düşünüyorum da acaba internet hızı nasıl bilgisayarda kullanırsak nasıl olur

aveanın akıllı kamu tarifesi var.
avea içi 3000 dakika
her yöne 500 dakika
2 gb internet.
Aylık 35 lira, faturaya vergilerle 36-37 arası geliyor.

Ben bunu kullanıyorum, tavsiye ederim.

bimcell heryöne 250 dk. 10 TL
ay sınırlaması yok bittiğinde bir 10 TL daha yükle 250 dk. daha konuş.

kontörlüye geçtim rahat ettim. bir daha tövbe furalı hat almam.

on@ur' Alıntı:
hocalarım cep telefonu tarifemi değiştirmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz avantajlı bir tarife var mı acaba??
şu an turkcell kamu kullanıyorum (her yöne 1000 dk 45 tl)

turkcell HepsiBir tarifesi 1000 dk + 1000 msj + 1Gb internet= 59 TL

wes' Alıntı:
aveanın akıllı kamu tarifesi var.
avea içi 3000 dakika
her yöne 500 dakika
2 gb internet.
Aylık 35 lira, faturaya vergilerle 36-37 arası geliyor.

Ben bunu kullanıyorum, tavsiye ederim.

Hocam bence avea avantajlı kurum tarifesi kullanıyorum.

-Tüm Kurum Hatlarıyla Sınırsız
-Her yöne 500 dakika
-1 gb internet
-Her Yöne 100 Sms
-Her şey Dahil Aylık 32 Lira. Üç aydır 32 TL ödüyorum.

Erdadas2010' Alıntı:
mu_korkmaz' Alıntı:
Hocam bende bu tafifeye geçmeyi düşünüyorum da acaba internet hızı nasıl bilgisayarda kullanırsak nasıl olur
Ttneti iptal ettikten sonra vep telefonu kullanıyordum modem olarak. 1 gb sınırsız interneti. hız yere göre değişir ama benim evde 4-6 mbit arasında değişiyor 3g de. ayrıca dediğim tarifede ek internet paketleri de alabiliyorsunuz. mesela 10 tl 1gb sınırsız internet alırsanız toplamda 40 tl ye 1000 dk + 5g internet + sınırsız (96 kbps)

mu_korkmaz' Alıntı:
Erdadas2010' Alıntı:
mu_korkmaz' Alıntı:
Ttneti iptal ettikten sonra vep telefonu kullanıyordum modem olarak. 1 gb sınırsız interneti. hız yere göre değişir ama benim evde 4-6 mbit arasında değişiyor 3g de. ayrıca dediğim tarifede ek internet paketleri de alabiliyorsunuz. mesela 10 tl 1gb sınırsız internet alırsanız toplamda 40 tl ye 1000 dk + 5g internet + sınırsız (96 kbps)
1gb sınırsız internet ne demek analayamadım da

1gb sınırsız = 1 gb a kadar hızlı daha sonra hızın 96 kbps a düşmesi
cep telefonu tarifelerindeki sınırsız maalesef bu hocam

Kontrollü seç 500 tarifesi
Faturalı - Faturasız bütün AVEAlılarla sınırsız konuşma
Her yöne 500 dk
Her yöne 500 sms
500 Mb internet

Ayda 35 Tl.
Ayrıca fatura sabit, fatura şişme derdi yok :) hakların bitince konuşma, mesaj ya da internetin direk kesiliyor. Çok memnunum

Turkcell'in 15 TL ye 400 Dk. kontörlü tarifesine geçtim. Ücretlendirme periyodu 1 Dk. yazıyordu ne olduğunu anlamadan taşıdım numarayı bu tarifeye. 5 sn de konuşsan 1 Dk. süren eksiliyor. Dolayısı ile pişman oldum yeni tarifeler arıyorum, Vodafone 500 Dk + 1Gb İnternet 19 TL varmış bu nasıl acaba?

xodeda' Alıntı:
bimcell heryöne 250 dk. 10 TL
ay sınırlaması yok bittiğinde bir 10 TL daha yükle 250 dk. daha konuş.

kontörlüye geçtim rahat ettim. bir daha tövbe furalı hat almam.

Kesinlikle süper bence de. Ben de bimcell kullanıyorum. Az konuşanlar için birebir. Avea altyapısı olduğu için çekim de sıkıntı da olmuyor pek.

Geri