cep telefonu?

Kodla Büyü
wave iyi bir telefon fakat bada işletim sistemi kullandığından dolayı androidli cihazların gerisinde kalıyor. uygulamaları kısıtlı bildiğim kadarıyla.

Arkadaşta var bu telefondan vatandan almıştı 700 gibi fiyata,Telefon fena değil tasarımıda oldukça şık,Tabi işletim sistemi ve işlemcisi çok hızlı değil performans telefonu değil yani,Ama kamerası 5 mp resimler güzel gözüküyor,Bide microfon problemi var konuşurken telefonda ses kalitesiz geliyor

Bada optimizasyon ve kararlılık bakımından ios'tan bir adım geride android, symbian, meego gibi işletim sistemlerinden gömlek gömlek üstündür. Uygulama sayısı azdır fakat yeterlidir. Android'de uygulamanın fazla oluşu sistemin iyiliğinden değil de marketin sorumsuzluğundan kaynaklanır, şöyle samsungapps ve appstore uygulamaları dener bir iki hafta içerisinde onayladıklarını markete koyar android ne bulduysa koyar; örneğin telefonun flashını fener gibi kullanmaya yarayan 250'den fazla program var androidde ki uygulama sayısının şişkinliğinin nedeni budur. Ayrıca Bada bu yıl sonu Türkiye'den kiesten yüklenebilecek Bada 2.0 sürümünü de duyurdu ki gerçekten harika bir sistem.

Öngördüğünüz telefona gelince bada işletim sistemini hakkıyla kullanabilecek bir telefon değil hocam, Bada kullanmak isterseniz wave1,2,3 versiyonlarına bakmanız gerekmektedir. Ayrıca o fiyata 2.el çok temiz wave2 telefon bulabilirsiniz.

Hocam genelleme olacak ama Samsung dokunmatik modellerde sık sık dokunmatik ekran için sorunlar yaşanıyor. Bence de i-phone 4 ün üzerine yok ama fiyatlar tuzlu biraz:))

the_korsan hocam uzaksınız galiba konuya biraz zira çift çekirdek kullanan birsürü model var :D

hocam yetişmek ne mümkün :) Bildiğim birkaç model daha var tabi örn: lg modellerinde var ama işlemci 1 ghz ve ram 512, htc var 1,2 lik ram 768, motorolla var işlemcisi samsunga göre düşük.

Bence iphone4 ile kıyas götürecek model olarak samsun galaxt sII yi görüyorum

bu parayı edecek bir telefon değil.isletim sistemine gelince ne beklediğiniz ve nasıl kullanacağınızla ilgili.çok fazla ek yükleme ve kişiselleştirmeye ihtiyacınız yoksa işletim sistemi sizin için çok farketmeyecektir.ben windows mobile kullanıyorum 5-6 yıldır.androide geçip geçmemekte kararsızım.bir süre kullanma şansım oldu bence bada dan çok daha hızlı ve stabil.uygulama kısmı gereksiz fazlalıkta olsa önemli.çok ilginç ve yaratıcı uygulamalar bulabiliyorsunuz.telefonunuzu sonuna kadar kullanma hakkı veriyor size.bende htc öneririm.incredible s ya da sensation hatta biraz daha zorlayabilirseniz evo 3d.bence inceleyin...

Ekran sorunu denen şey ışık kaçması gibi bişey samsung'un bazı telefonlarında var,İphone 4 de'de vardı,Genelde ilk sürüm telefonlarda uzak durmak gerekiyor bu yüzden.Samsung amoled ekran kullanıyor,Şu an için nova display ekran ve amoled ekran parlaklık konusunda bir numaradırlar ama retine ekran kadar iyi çözünürlükte değiller,Bi insan gözü bi nesneyi 300 p'de görüyosa retine ekran 326 p'de gösteriyo oldukça başarılı yani:)

Geri