Cep telefonumdan gelen hışırtı

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
kendi kullandığım s3 mini telefonunda ekran kilidini açtığımda hoparlör ün o kısmında bir hışırtı geliyor telefonu yandaki kilit tuşu ile kapattığımda ses kesiliyor.Bu hışırtının sebebi ne olabilir?Hiç karşılaşan oldu mu böyle birşey ile? Birde kim ile konuşursam konuşayım karşı tarafın konuştuğu kendisine geri gidiyormuş.Kim ile konuşursam böyle telefonum kafayı mı yedi acaba :D

kim ile konuşursam konuşayım karşı tarafın konuştuğu kendisine geri gidiyormuş.Kim ile konuşursam böyle telefonum kafayı mı yedi acaba ?
Hocam hışırtı konusunu bilmiyorum ama alıntı yaptığım kısımdaki sorun hattınızı başka bir telefona taktığınızda da yaşanıyor mu?

Bir ara bu durumda telefonunuz dinleniyordur diye bir efsane vardı :) .

fahrican' Alıntı:
kim ile konuşursam konuşayım karşı tarafın konuştuğu kendisine geri gidiyormuş.Kim ile konuşursam böyle telefonum kafayı mı yedi acaba ?
Hocam hışırtı konusunu bilmiyorum ama alıntı yaptığım kısımdaki sorun hattınızı başka bir telefona taktığınızda da yaşanıyor mu?

Bir ara bu durumda telefonunuz dinleniyordur diye bir efsane vardı :) .
efsane benim için gerçek olabilir çünkü üst düzey kişiler ile konuşuyorum :)

ucamus' Alıntı:
efsane benim için gerçek olabilir çünkü üst düzey kişiler ile konuşuyorum :)

Soruya tam cevap vermemişsiniz hocam. :D
Sim kartınızı başka bir telefona takıp birileri ile görüştüğünüzde yine aynı sorun devam ediyor mu ? Başka telefonda da hışırtı, yankı varsa efsane sizin için gerçek olabilir.

Geri