Cep telefonundan en fazla kaç mesaj

Kodla Büyü

Stanbull

Site Gezgini
Bayram mesjını yazıp yaklaşık 40 isim işaretledim fakat mesajların bir kısmı karşı tarafa ulaşmamış,
nokia N72 model telefonun toplu mesaj sınırı kaç acaba? veya böyle bir sınır var mı
bilen arkadaşlar şimdiden teşk.

Telefonların çoğu en fazla 20 adet kişiye aynı anda mesaj göndermeye izin veriyor. Ben bu yüzden eski model olan Nokia 6600 kullanıyorum. Telefon eski olduğundan 60 kişiye aynı anda mesaj atabiliyorum. Belki daha fazla kişiye gönderebilirim ama işlemcisi kaldırmıyor. N72 sanırım en fazla 20 kişiye izin veriyor.

anycoolda yok öyle bi sorun bayramda bedava her yöne 500 mesajım vardı aynı anda 90-100 gönderdim iletilemedi mesajları bile 20yi geçti neredeyse rehberde kayıtlı numaraların yüzde 20si numarasını değişmiş neredeyse :)

bayramda 612 kişiye aynı anda gönderdim anycool ile rahat 4-5 saat sürdü :D

Madem mesajı bu kadar çok kullanıyorsunuz o zaman netten kontör alın. İnternetten gönderin.

mystreous hocam avea faturasız hat kullanıyorum 250 kontör alıyorum 150 heryöne sms ücretisz. Bir de 500 her yöne sms için alıyorum 39 kontöre toplamda 650 adet her yöne sms için 39 kontör=7.8 lira vermiş oluyorum. internetten bu fiyata bulacağımı zannetmiyorum.

ben 35 kontöre 3 bin mesaj kullanıyorum, aylık.
veli bilgilendirmesi öğrencilerin devamsızlık bildirimi için bire bir valla.

Hatice UysaL' Alıntı:
Stanbull' Alıntı:
ben 35 kontöre 3 bin mesaj kullanıyorum, aylık.
veli bilgilendirmesi öğrencilerin devamsızlık bildirimi için bire bir valla.

nası yani ya? :shock:
3000 ?

vodafone kontorlü hatlarda veriyor 35 kontore 3000 sms. turkcell faturalı hatlarda 23 ytl ye 1000 sms veriyor :-1: bugun vodafone geçicem bende

Geri