cep telefonunu wifi den internete bağlamak?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar cep telefonundan evdeki modemime bağlanıyorum wifiye bağlanıyor telefondan internetten tema vb şeyler indiriyor yani internet var, ancak tarayıcıdan internete girmiyor bu sorun neden kaynaklanır?
Not: mobil veri den internete bağlanınca tarayıcıdan internete giriyor.

internete bağlanabilmek için öncelik sırası gibi bir ayar var 5800da sizde de böyle bir seçenek olabilir mi?

telefon nokia 500, kullanım talimatında tarayıcı nokia tarayıcı olarak geçiyor ama simgesi firefox tarayıcının simgesi.

kendir_li' Alıntı:
internete bağlanabilmek için öncelik sırası gibi bir ayar var 5800da sizde de böyle bir seçenek olabilir mi?
ayarları vodafoneden sms mesajı ile aldım o yüzden ayarları çok iyi bilmiyorum ama bir kurcalayayım teşekkürler.

internetten biraz araştırdımda dns den falan bahsetmiş, bilgisayarın dns si ile telefonun dns si birbirini tutması gerekiyormuş, bana pek mantıklı gelmedi, çünkü mesela aynı modemden 2 farklı bilgisayar bağlandığındada aynı sorun çıkması gerekirdi.

benim sorunum sadece play store de değil hocam,wifiden bağlanınca internetim var tema vb indirebiliyorum internetten radyo bile dinleyebiliyorum ama tarayıcıdan hiçbir siteye giremiyorum, mobilden bağlanınca hiçbir sıkıntı yok.

Modem arayüzünde Ağ Ayarlarından MTU değerini değiştirin. MTU değerini 1450 yapın. deneyin bunu. sorunu çözecek demiyorum deneyin belki olur diyorum.

Geri