Cep telefonuyla konuşurken etrafta yürümek!!!

Kodla Büyü

biltek2007

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar ben istem dışı şekilde cep teliyle konuşurken etrafta yürüme ihtiyacı hissediyorum ve yürüyorum. Genelde de daire çiziyorum. Bugün de gazetede, telefonla konuşurken yürümek kalp sağlığına daha az zarar verdiğini okudum.

Acaba bunun bir sakıncası varmıdır?

Bilmiyorum ki, benim çevremde telefonla konuşurken yürüyen bir ben varım Öğretmenler odasında herkes yerinde konuşuyor. Bir bilen varmı ne yapmak lazım?

Ben pek alakasını kuramadım. Ama sizi tenzih ederim, mekan dışında telle konuşurken, mesaj yazarken yürüyene araba kullanana gıcık oluyorum şahsen. Dünyaya ilginizi kaybediyorsunuz, imkan varsa telle konuşurken oturmalı.

Bu arada birazdaha yaptığım araştırmada istem dışı körlük oluşuyormuş. Yani konuşurken etrafınızda olan biteni algılamıyorsunuz. dikkatiniz sadece konuşmada oluyor.
netame hocam, zaten yürümek isteyen kim. Fakat insan biraz konuşma uzuyorsa yürüme ihtiyacı hissediyor.

Hocam aynı olay bende de var telefonla konuşacaksam illa yürüyorum..Bir şöyle bir şey var bazen oturarak olan konuşmalarım kısa oluyor ama yürüyerek ki daire çizme olayı bende de var çok daha uzun oluyo :D

biltek2007' Alıntı:
Arkadaşlar ben istem dışı şekilde cep teliyle konuşurken etrafta yürüme ihtiyacı hissediyorum ve yürüyorum. Genelde de daire çiziyorum. Bugün de gazetede, telefonla konuşurken yürümek kalp sağlığına daha az zarar verdiğini okudum.

Acaba bunun bir sakıncası varmıdır?

Beni anlatmışsın hocam. TElefonla konuşurken bir bakmışım ortada seten atı gibi dönüyor buluyorum.

Aman Allah'ım, yalnız değilim. :)

Yalnız, bu fazla radyasyon olayını duyduğumdan beri sabit kalıyorum ben.

mnv' Alıntı:
Aman Allah'ım, yalnız değilim. :)

Yalnız, bu fazla radyasyon olayını duyduğumdan beri sabit kalıyorum ben.

fazla radyasyon yürürken değilde araçta konuşurken daha problemli. hareket halindeki araçlarda konuşmamak gerek zorda kalmadıkça

Geri