Chip Dergisinin Web Programcılığı Eğitim Serisi

Kodla Büyü

equal_free

Aktif Üye
ki6hej2wkbjo8hjyv00r.jpg

Chip Dergisinin 10 sayılık pdf formatında web programcılığı eğitim serisi.

http://rapidshare.com/files/89140668/Ch ... Serisi.rar

teşekkürler hocam da bu işi dergilerden öğrenmek gerçekten zor ,bir bilen yardım ettiğinde çok daha fazla verim alınıyor özellikle web programcılığında

ba2khan' Alıntı:
teşekkürler hocam da bu işi dergilerden öğrenmek gerçekten zor ,bir bilen yardım ettiğinde çok daha fazla verim alınıyor özellikle web programcılığında

Aslında size hak vermemek mümkün değil ama gelin görünkü durum hiçde öyle değil. çevremde olup bitenlere bakıyorum da ortalık bir hayli programcı ile dolu genelliklede web programcısı. eline kitabını alan ve klavyesini alan hemen bir anda programcı oluveriyor. bunu free lancer sitelerinde bile görmek mümkün. mesela ben kendime baktığımda gerçi daha önceden programlama birikimim vardı ama ben de web programcılığını ilk bu tür yayınlardan öğrendim. hiç unutmam asp ve php yi ilk defa hakkı öcal ın byte dergisine ek olarak yazdığı kitapçıklardan öğrenmiştim. sonuçta mesleğiniz icabı kendinizi geliştirmek için öğrenmek ayrı şey hobi olsun diye öğrenip cv sine web programcısı gibi şeyler yazmak ayrı şey bence.

ayrıca paylaşım için teşekkürker.

this is (de) dehşetül vahşet olmuş, el teşekkürül müteşekkirr.10 numeroo
:mrgreen: :+1:

ersin_sisman' Alıntı:
ya hocam neden hep rapidi kullanıyorsunuz ! yinede teşekkür ederim.

en sağlamı olduğu için kullanıyorum. diğerlerini de denedim problem yaşadım. rapid'de problem yaşamıyorum. özel istediğiniz bişiler varsa sizin için upload ederim başka bi yere...

Geri