Ciğerimiz Yanıyor Ciğerimiz

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
soma-bu.jpg

Allah yardımcıları olsun. Bugün birşeyler eksik. Hiçbir şey tat vermiyor.

Allah'tan ölenlere rahmet tüm Milletimize baş sağlığı diliyorum.

Soma Ağlıyor!

Soma Ağlıyor!

Kara haber Soma’dan geldi!
Duyanlar, ekrana kitlendi.
Yüreğimizi yaktın Soma,
205 şehit taktın Soma!
Geride yetim bıraktın Soma!
Soma bugün yaslı!
Soma gözüyaşlı!
Soma şehitlerine ağlıyor!
Türkiye karalar bağlıyor!
Üç İhlas, bir Fatiha duamız!
Yasin'ler, Tebarekeler, hatimler ricamız!
Ruhları şad olsun!
Hepsi cenneti bulsun!

Kazım Öztürk 14 Mayıs 2014

Kazım Öztürk

http://www.antoloji.com/soma-agliyor-siiri/

allah rahmet etsin kalanlarına sabır versin
15 20 gün önce Soma ocakları için
mecliste verilen önergeyi robot gibi kaldır indir mantığıyla ret edenler de
kına yaksın

cekgul' Alıntı:
allah rahmet etsin kalanlarına sabır versin
15 20 gün önce Soma ocakları için
mecliste verilen önergeyi robot gibi kaldır indir mantığıyla ret edenler de
kına yaksın

+1...

Mekanları cennet olsun...

1800 lü yillarda amerikada ingilteredede oldu bunlar normal nevar mk bak sene 1904 daha dün japonyada cok kisi öldü ya zaten hepsi cennete gitti merak etmeyim Allah in butun vasiflarini toplamis yuce tayyip böyle buyurdu kimsenin sucu sorumluluğu yok

arkadaş kendi kendime diyorum ki bunlar hakkında konuşma, yazma. ama adamlar öyle açıklamalar yapıyorlar ki içimde tutamıyorum söyleyeceklerimi. literatürde "iş kazası" diye bir şey varmış gençler, rahat olun. o literatürde "güvenlik tedbirleri", "çalışma güvenliği", "tarafsızlık", "adam kayırmama", "onur", "istifa" gibi kavramlar var mı?
aslında benim de literatürümde de çok güzel şeyler var ama burada söylemiyorum ama sürekli tekrarlıyorum.

ALINTIDIR;
Boşbakandan;
İNGİLTERE’DE 1862’DE 204 KİŞİ ÖLDÜ’

İngiltere’de geçmişe gidiyorum, 1862 bu madende göçük 204 kişi ölmüş. 1866 361 kişi ölmüş İngiltere. İngiltere’de 1894 patlama 290. Fransa’ya geliyorum 1906 dünya tarihinin en ölümlü ikinci kazası 1099. Daha yakın dönemlere geleyim diyorum, Japonya 1914’de 687. Çin 1942, gaz ve kömür karışmanın neden olduğu sayılıyor ölüm sayısı 1549.

Değerli arkadaşlar yine Çin’de 1960 metan gazı patlaması 684. Ve Japonya’da 1963’te yine kömür tozu patlaması 458. Hindistan 375. 1975’te metan gazı alev aldı, maden çatısı çöktü ve 372.

Bu ocakların bu noktada bu tür kazaları sürekli olan şeyler.

‘BUNLAR OLAĞAN ŞEYLERDİR’

Bakın Amerika. Teknolojisiyle her şeyiyle. 1907’de 361.

Artık teknolojik olarak 1900 lü yılların Amerikası ile japonyası ile Çini ile kıyaslanıyorsak, bu işin neresindeyiz varın siz düşünün :verymad:

cingozcemal' Alıntı:
ALINTIDIR;
Boşbakandan;

İngiltere’de geçmişe gidiyorum, 1862 bu madende göçük 204 kişi ölmüş. 1866 361 kişi ölmüş İngiltere. İngiltere’de 1894 patlama 290. Fransa’ya geliyorum 1906 dünya tarihinin en ölümlü ikinci kazası 1099. Daha yakın dönemlere geleyim diyorum, Japonya 1914’de 687. Çin 1942, gaz ve kömür karışmanın neden olduğu sayılıyor ölüm sayısı 1549.

Değerli arkadaşlar yine Çin’de 1960 metan gazı patlaması 684. Ve Japonya’da 1963’te yine kömür tozu patlaması 458. Hindistan 375. 1975’te metan gazı alev aldı, maden çatısı çöktü ve 372.

Artık teknolojik olarak 1900 lü yılların Amerikası ile japonyası ile Çini ile kıyaslanıyorsak, bu işin neresindeyiz varın siz düşünün :verymad:

:-1: :-1: :verymad:

Ya arkadaşlar bu adam bu milleti gerçekten mal yerine koyuyor. Verdiği örnek yıllarına bakarmısınız? Allah'ım biz kimlere müstahakız.

cingozcemal' Alıntı:
ALINTIDIR;
Boşbakandan;

bu açıklamaları dinlediğimde sinir katsayılarım artmıştı :verymad:
herkes duysuni herkes görsün..bizleri kimler yönetiyor, nasıl açıklamalar yapılıyor.
utanç verici :-1:

bu olay dünyanın geri kalmış bir ülkesinde olsa yer yerinden oynar hükümet düşer sorumlular cinayetle yargılanır hatta uzak doğunun geri kalmış ülkelerinden birinde olsa muhtemelen tüm sorumlular harikiri yapardı neyseki bizim gibi ileri demokrasili süper gelişmiş bi ülkede böyle şeyler olmaz halkımız gık demez çünkü bizim başımızda Allah ın bütün vasıflarını toplamış yüceler yücesi tayyip cc var tayyip te kusur olmaz çünkü Allah ın sıfatları arasında kusur yoktur aksini düşünen münafıklara karışmıştır dinden çıkmıştır.
şimdi bazı terbiyesiz din düşmanları hemen hükümeti protesto etmek için yollara düşecek onların hepsi dinsiz ateistlerdir hepsini Allah a havale ediyoruz
efendim devletin tonunu 150 $ a mal ettiği kömürü bu güzide kurum 28$ a mal etmiş Allah böyle kurumları başımızdan eksik etmesin birde bu kurumu suçlayacak bazı adiler sakın inanmayın onların hepsi dinsiz ateist tir hepsini Allah a havale ediyoruz
bazıları trafo patlaması değil kömür yanması diyorlarmış aşırı yüklemeden kömür tutuşmuşmuş havlandırma yokmuşmuş tedbir alınmamış inandınızmı yoksa yüce tayyibimiz böylemi dedi başkalarına kanmayın bunlarn hepsi dinsiz ateist kominizt din düşmanıdır inanırsanız dinden çıkarsınız helede yüce tayyibe yapılacak en ufak bir eylemde cehennemde yeriniz hazırlanır
birde neymiş cehape önerge vermiş soma ile ilgili bunların niyeti belli amaçları din düşmanlığı Allah a ve yüce Tayyibe düşmanlık yüce Tayyip bunların niyetini bilir aksini düşüneni Allah a havale ediyorum
tıpkı reyhanlı patlamasında olduğu gibi bu olaydan da hükümetimiz alnının akıyla çıkacaktır halkımız hükümet kusurlu diyenlere gerekli cevabı sandıkta verecektir

birileri çıkıp şimdi siyaset yapmayın diyecek. oturup 2 fatiha okuyun daha faydalı olur diyecek!!! sanki etmiyoruz da ettiğimizde herşey düzelecek önlem alacaklar!!!

Evet ciğerimiz ükle olarak yanıyor ama ciğeri yanmayanlarda var sanırım
Dün haberleri izlerken başbakanımızın ciğeri yanan bir vatandaşın protestosuna "GEL BENİM YANIMDA DA KONUŞ " diye tehtidkar konuşması ve üzerine gitmesi,Sığındığı markette vatandaşı tokatlamasını bu ülkenin BAŞBAKANI na yakıştıramadım ve ciğerim bir kez daha yandı

Geri