Cisco Bilişim Teknolojilerinin Temelleri (BTT) kursu...

Kodla Büyü

hanifi.ozbey

Aktif Üye
2009'da Cisco Bilişim Teknolojilerinin Temelleri (BTT) Eğitmen Eğitimi kursu almıştım. Bu kursun ismi sonradan değiştirildi heralde. Sanırım CCNA oldu. Benim aldığım kursun devamı hangisi oluyor. CCNA 1 almış mı oluyorum. CCNA 2'ye mi başvuracağım...

Hocam büyük ihtimal CCNA 1 almışsınız. CCNA 2 ye başvurmanız lazım. Ama almanız için Mebbis Hizmetiçi kısmında CCNA 1 i görmeleri gerekir. Bi kontrol edin.

hanifi.ozbey' Alıntı:
2009'da Cisco Bilişim Teknolojilerinin Temelleri (BTT) Eğitmen Eğitimi kursu almıştım. Bu kursun ismi sonradan değiştirildi heralde. Sanırım CCNA oldu. Benim aldığım kursun devamı hangisi oluyor. CCNA 1 almış mı oluyorum. CCNA 2'ye mi başvuracağım...

Aldığınız kursun içeriğinde neler vardı hocam genel olarak bahsedebilirmisiniz.

hocam ben de btt aldım sonra ccna discovery 1 aldım şimdi de discıvery 2 ye başvurdum aynu kursu iki defa mı almış oluyorum şimdi ?

ataaka' Alıntı:
Hocam büyük ihtimal CCNA 1 almışsınız. CCNA 2 ye başvurmanız lazım. Ama almanız için Mebbis Hizmetiçi kısmında CCNA 1 i görmeleri gerekir. Bi kontrol edin.

Mebbis hizmetiçinde "Cisco Bilişim Teknolojilerinin Temelleri (BTT)" kursu yazıyor. CCNA 1 yazmıyor...

hanifi hocam ben de btt almıştım sonrasında ccna discovery 1 kursu aldık herhalde
btt
ccna 1
ccna 2 oluyor sıralama. yine de ebfo45 hocam daha iyi bilir

Ben bu eğitimi almak istiyorum ama içeriği hakkında bilgim yok.
Genel başlıklar halinde bilgi verebilirmisiniz acaba.

BBNET
Geri