Cisco kursu nasıl açılır?

Kodla Büyü

sekocam

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, okulumuzda cisco akademi bünyesinde; fakat sadece kendi öğrencilerimize derslerde sınıf oluşturup, eğitim açıyoruz. Halk eğitim bünyesinde hafta sonu kursu açabilir miyiz? Daha önce bu şekilde kurs açmış arkadaşlar varsa aşağıdaki sorularla ilgili bilgilendirme yapılırsa sevinirim:
1- Kurs açmak için kime başvuruyoruz?
2- Kursiyeri kendimiz mi buluyoruz?
3- Lise çağındaki öğrenciler kursiyer olabilir mi?
4- Günlük en fazla kaç saat ve hafta sonu 2 gün kurs açabiliyor muyuz?
5- Kursların kurlarını(discovery1-2-3-4) kaç saat üzerinden açıyorsunuz?

Hocam önceden kurslar halk eğitim bünyesinde açılmazken tam gün tam yıl kapsamında açabiliyorduk rahatça. Şimdi ise halk eğitimin kurs isimi ve saatleri ne ise o şekilde açılabilir. Ama Ağla ilgili kursların saati :
Ağ İşletmeni: 1464 Saat
Ağ Sistemleri ve Yönlendirme: 424 Saat
Ağ Temelleri: 176 Saat

Buradan inceleyebilirsiniz Blişim Tek. Alanında açılabilecek kursları ve saatlerini

http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprograml ... /foet.html

ataaka' Alıntı:
Hocam önceden kurslar halk eğitim bünyesinde açılmazken tam gün tam yıl kapsamında açabiliyorduk rahatça. Şimdi ise halk eğitimin kurs isimi ve saatleri ne ise o şekilde açılabilir. Ama Ağla ilgili kursların saati :
Ağ İşletmeni: 1464 Saat
Ağ Sistemleri ve Yönlendirme: 424 Saat
Ağ Temelleri: 176 Saat

Buradan inceleyebilirsiniz Blişim Tek. Alanında açılabilecek kursları ve saatlerini

http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprograml ... /foet.html

Cevap için çok teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla bu programlara katılmak için zorunlu öğretim çağının dışına çıkmış olması gerekiyor.

Hocam kurs değil de, hafta sonu Cisco eğitimi diye açmıştık biz. Böylece halk eğitim bünyesine girmemişti. Saatini ve haftasını biz belirlemiştik. Müdürünüzün halk eğitim ile ilişkisine bağlı.

mkutlukyildirim' Alıntı:
Hocam kurs değil de, hafta sonu Cisco eğitimi diye açmıştık biz. Böylece halk eğitim bünyesine girmemişti. Saatini ve haftasını biz belirlemiştik. Müdürünüzün halk eğitim ile ilişkisine bağlı.
Bu kursu hangi kurum adı altında ve hangi kural göre açtınız hocam. Tam Yıl/Tam gün eğitim adı altında açabilir miyiz?

Geri