Civic mi Focus mu?

Kodla Büyü

katafalk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba. Kriterlerim benzin/lpg, Sedan olması, mümkün mertebe iyi denecek bagaj, sağlamlık (motor özellikle, atmosferik olsa daha iyi), uzun yol yaptığım için yol tutuş (aracım linea keşküle dönüyor virajda)

Bütçe 1 milyon civarı +/- 50 bin

Bu civarda 2023'e kadar focus var 1,5 bir de civic var 2016

Corolla da aklıma geliyor ama eski albenisi yok sanki.

Başka tavsiyelere de açığım.

Bende fiyat olarak ayniyim valla önerileri takip edeyim. Bende masrafsiz olsun diye i20 almayi dusunecek gibiyim

Sedan düşündüğünüz için alternatif çok yok. Focusu eleyin baştan, Focus eski Focus değil. Konfor ve sağlamlık odaklı düşününce Corolla Civic ten bir adım önde. Civic ikinci elde çok sevilen bir model, iki aracın tasarımları da tartışmalı.
Ben olsam sıfır full paket egea cross alırdım, bagajı da büyük, hem de gsr teknolojileri var yeni araçlarda. Alacağınız Civic ve Corolla aynı zamanda ikinci el olacak. Tabi ki karar sizin.

her ikisini de kullanmış biri olarak söyleyim
Focus (2013 model otomatik) : daha ağır, virajlarda daha güvenli, şanzımanı sorunlu, yakıtı fazla, bağırmaz, hızlanması ve tüp uyumu iyi
Civic 2015 model fc5 otomatik: daha sakin ve sorunsuz sürüş için ideal, basmazsan az yakar, vitesi ve kendisi sorunsuz. tek dez avantajı gereksiz yere bağırır ama bağırdığı kadar hızlanmaz. 100 den sonra sıkıntı yok ama

2016 FB7 kasa diye geçiyor. o kasa da çok sorunsuzdur. ben civic derim

Hocam bu hafta Corolla Dream Xpack e karar verdim. Kapora verdim 50 bin. 1 milyon 590 a geliyor. 1.5 benzinli modeli. Atmosferik motor ve uzun vadede üzmeyeceğini düşünüyorum.

Focus powershift otomatik şanzımanı iyi ama hondanın otomatiği tartışmasız çok daha iyi. Corolla'nın multidrive şanzımanı çok iyi değil Di bunların yanında. Eğer otomatik düşünüyorsanız.
Tabi bu dediğim 2015'lerde idi. Şimdi gelişmiş olabilir araştırmak lazım.
Manuel ise düşünceniz üçünü de düşünürdüm hiç tereddütsüz. Corolla'nın hastasıyım ama otomatikte biraz düşünebilirim.

Manuel alsam sıralamam corolla 1. Sırada olur diğerleri dener hangisini beğenirsem onu alırım.

Otomatik olsa. İlk sıra civic olur.

Son düzenleme:
Son kasa civicler nasıl arkadaşlar direksiyonda sorun olduğu söyleniyor ayda bir servise giderim diyenler var bi de turbo kayışı mı kopuyormş tam araştıramadım araştırmadan almaktan soğuttular arabayı Fc5 kasa daha mı iyi civic fe1 den. kararsız kaldım civic olarak hangisini önerirsiniz son kasayı mı bi önceki kasayı mı tecrübelerinizi merakla bekliyorum. bi 180hp araba almaya meraklandık hangi markaya baksak biri çamur atıyor.

1150 fiyatımdaydı.

1100 e alındı zaten.
2017, Eco elegans, sanruf, 90 bin boyasız

Geri