Aynen hocam. Bu arkadaşlar şimdi eminim atamanın sevincinden şurası burası diye görmüyodur gözleri.. Haklarında hayırlısı.. Dikkatimi çeken bir tabloda aşağıda. Branş atama puan ortalamalarına göre ilk 10. Bilişim 3. sırada.bilalca' Alıntı:Allah kolaylıklar versin. Mezun olup beklemektense atanmak her halde iyidir. Atama bekleyen yüzbinler var.
Keşke hangi köşe bucağına gidersek gidelim "acaba" demeyeceğimiz bir halde olsaydı ülkemiz. Allah sonumuzu hayır etsin..DaMieN' Alıntı:Ben o kadar da pozitif olamıyorum maalesef. Elbette atanma sevinci vardır ama bir o kadar da tedirginlik vardır. Kendilerinde, ailelerinde...
Allah yardımcıları olsun.
Hocam daha iyisini istemek insanın fıtratında var.Bu sanki yanlışmış gibi bir algı var bizde. Yanlış olan daha iyisine giderken meşrû yoldan çıkmak. Yoksa hangi öğretmen istemez pırıl pırıl okullarda zeki öğrencilerle ders işlemeyi.gmakul' Alıntı:atanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı tüm geride kalan meslektaşlarımıza. ben de geçen sene atandım öncesinde her yere giderim diyordum çok şükür sıkıntılı bir yer gelmedi hatta doğu görevi sayılan batı illerinden birinin küçük bir ilçesindeyim ama zaman oluyo ki beğenmiyorum daha iyisine gideyim de gözüm. velhasıl hocamın da söylediği gibi
"insan oğluyuz"
Siirt te güzel devremdirection52' Alıntı:Öncelikle ataması çıkan herkese hayırlı olsun arkadaşlar.Bende 2010 da neresi olursa olsun giderim diyerek ve doğu görevimi tamamlamak maksadıyla 89 puanla cizreye gitmiştim.Doğu görevimi tamamladım.
Şöyle söyleyim şu olaylar olmasa o bölgede çalışılabilecek en güzel yer Cizre dir.Umarım biran once de bu olaylar biterde öğretmenler gönül rahatlığıyla giderler görev yerlerine.
:+1: :+1:ernestososa' Alıntı:İş atanana kadardı şimdi de oradan nasıl kaçarız derdine düşeceğiz
Daha sonra batıya gelip maaşımızı beğenmeyeceğiz
insan oğluyuz