cmd dosyası çıkıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bb1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bb1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bilgisayarı açtığımda 2 tane cmd dosyası açılıyor ve bir şeyler yazıp hemen kapanıyor
açılıp kapanması yaklaşık 2 saniye civarında ne yazdığınıda okuyamıyorum yardım edebilecek varmı?

Başlat/çalıştır/msconfig
yazarak msconfig programını çalıştırın.
Gelen penceredeki listedeki yabancı programların işaretini kaldırıp, Onaylayın. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda muhtemelen o programlar çalışmayacaktır. Aynı listeden programların kayıtlı olduğu yeri de öğrenebilir ve dosyaları silebilirsiniz.
Ayrıca Başlat/Tüm Programlar/Başlangıç bölümüne bakın, herhangi bir kayıt var mı. Şüpheli kayıtlar varsa silin.

O görüntü geldiği anda Print Screen tuşuna basarak ekranın resmini çekmeyi daha sonra paint -word gibi bir programa o görüntüyü yapıştırmayı deneyebilirsiniz.

fahrican' Alıntı:
O görüntü geldiği anda Print Screen tuşuna basarak ekranın resmini çekmeyi daha sonra paint -word gibi bir programa o görüntüyü yapıştırmayı deneyebilirsiniz.

hocam dediğim gibi 2saniyede oluyo yazı çıkarken gidiyolar denedim ama başarılı olamadım

Sayın Hocam,

1. olarak msconfig komutuyla açılıştaki programları görüp iptal edebilirsiniz.

2. olarak başlat + çalıştır + regedit + hkey_lcal mac + software + microsof + windows + current versi + run kısmına gelip sol tarafta çalışan exelere kontrol edebilirsiniz.

3. olarak cclenar tarzı bir programla temizlik yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Geri