combofix autorun özelliklerini kapattı!Tekrar Nasıl açılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Tenten

Süper Üye
Süper Üye
combofix autorun özelliklerini kapattı!Tekrar Nasıl açılır? Xp de combofix virus kaldırma programını kullandım. Ancak tüm CD ve USB otomatik başlatma işlemlerini kapatmış. Tekrar nasıl başlatabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

microsoftun busayfasındakileriuyguladım ancak çözüm bulamadım...

HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM \CurrentControlSet \Services Cdrom

'daki Autorun seçeneğinin değerini 1 yapın

Başlat - Çalıştır - gpedit.msc yazın

Bilgisayar Yapılandırması sekmesinin altındaki Yönetim Şablonları sekmesini açın buradan da sistem sekmesine tıklayın Sağ tarafta listelenen seçeneklerden, Otomatik çalıştır özelliğini kapat seçeneğini açın ve devre dışı seçeneğini işaretleyin.

COBOL' Alıntı:
HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM \CurrentControlSet \Services Cdrom

'daki Autorun seçeneğinin değerini 1 yapın
ebilisim' Alıntı:
Başlat - Çalıştır - gpedit.msc yazın

Bilgisayar Yapılandırması sekmesinin altındaki Yönetim Şablonları sekmesini açın buradan da sistem sekmesine tıklayın Sağ tarafta listelenen seçeneklerden, Otomatik çalıştır özelliğini kapat seçeneğini açın ve devre dışı seçeneğini işaretleyin.
ikisinide daha önce uyguladım. Tekrar kontrol ettim , ancak otomatik çalıştır özelliği hala çalışmıyor.

Zaten Combofix geektirecek duruma maruz kalan bir sistem yakında gidici demektir.
Combofix ancak çok ciddi durumlarda güvenli modda system32 içinden komut istemi ile çalıştırılır.Normal çalışma halinde çakışmalara nenden olabileceği gibi;
sistem geri yukleme
dosya yazma ve gizlilik izin özellikleri
System caheleri ayarlarını değiştirir.Siz gerekli dosyalarınızı ve SÜRÜCÜLERİNİZİ yedekleyin.Bir kaç hafta idare edip müsait bir zamanda format atın.COMBOFİX sadece sistemi kurtarır .EXE Dosya içine gömülmüş virüsleri temizlemez.
NOT;Varsa sistem geri yükleme yapın.

Eğer sizde benim gibi böyle ayarların değişmesinden yada virüs hasarlarından üzülen bir yapıda iseniz
Ya benim gibi 3-5 dk da format atabilmenin yolunu bulacaksınız
yada
dep freeze yada benzeri bir yazılım kullanacaksınız.
Çünkü helede son bir iki yıldan bu yana virüsler çok gelişti.Antivirüs yada diğer haşarat temizleyiciler sadece görüntü.

Örneğin komşum 2-3 ayda bir format attırırdı.dep freez kurdu iki yıldan bu yana memnun.

COBOL' Alıntı:
Eğer sizde benim gibi böyle ayarların değişmesinden yada virüs hasarlarından üzülen bir yapıda iseniz
Ya benim gibi 3-5 dk da format atabilmenin yolunu bulacaksınız
yada
dep freeze yada benzeri bir yazılım kullanacaksınız.
Çünkü helede son bir iki yıldan bu yana virüsler çok gelişti.Antivirüs yada diğer haşarat temizleyiciler sadece görüntü.

Örneğin komşum 2-3 ayda bir format attırırdı.dep freez kurdu iki yıldan bu yana memnun.
fformat attım teşkürler

Geri