combofix ile bilgisayarı taratınca pc geç açılmaya başladı

Kodla Büyü

123456

Aktif Üye
combofix ile bilgisayarı taratınca acılışta bilgisayar klavyeye göremiyor 2-3 dk sonra anca klavyenin ışıkları yanıyor ve geç açılıyor yani. neden olmuş olabilir acaba,

ben combofix i hep kullanıyorum ama ben hiç böyle bir problem yaşamadım. taratma sırasında bilgisayarın kullanılmaması gerekiyor ondan kaynaklanabilir mi?

bilmiyorum bende yeni kullanmaya başladım.bir takım virusleri buldu sildi. sonra bilgisayar yeniden başladı andan itibarın böyle. 3-4 dk anca açılıyor kaç kere açıp kapatım aynı.

aslına bakarsanız ilk kendi kendine yaptığı açıp kapamada log dosyası çıkıncaya kadar biraz süre geçiyor ama sizin problem daha farklı sanırsam

benimde bazı bilgisayarlarda aynı sorunu yaşadım imaj yükleyerek atlatabildim ama şu söyleyebilirim combofixten kaynaklamıyo bu sorun

combofix yerine bir antivirüs programı ile tarama yapmanızı öneriyorum fakat klavyenin daha sonra çalışır duruma gelmesi ya bir temassızlıktan kaynaklanıyor ya da eksik bir yükleme söz konusu olabilir.

combofix eskiden calısıyodu simdi nasıl bi vurüs yada trojense programı bile calıstırtırmıyo :)

Geri