Arkadaşlar commenius projelerini bilgisayar öğretmenleri de düzenleyebiliyormuş varmı düzenleyip de başarılı olan acaba?
marmarabote' Alıntı:hocam elbette yapabilirsiniz hatta YAPIN LÜTFEN. Benim İngilizce bilgim çok ii durumda değil, yine de geçtiğimiz yıllarda görevlendirmeden dolayı twinning işleriyle ilgilendim ve açıkçası ilgimi çekmeye başladı. İngilizce öğretmenimiz bu işlere yanaşmadı hiç... Bu yılın başında da twinning ten edindiğim 2-3 arkadaşımdan comenius projesi daveti aldım fakat yine ingilizce öğretmenimiz yanaşamadığı için yapamadım , reddettim... Malum çeviri programlarıyla nereye kadar :lol: Eğer ingilizcenize güveniyorsanız bence yapın. Size site ismi de verebilirim bu işe ortak bulmanızı kolaylaştırmak açısından... ulusal ajansın sitesini ii inceleyin derim. facebook hesapları da mevcut sorularınıza kısa zamanda yanıtta veriyorlar oradan...
Enterprise' Alıntı:Arkadaşlar commenius projelerini bilgisayar öğretmenleri de düzenleyebiliyormuş varmı düzenleyip de başarılı olan acaba?