Comnet Beinconnet bağlantı sorunu

Kodla Büyü

bil_tek&yaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Comnet internet kullanıyorum. BeIN Connet uygulamasına tv ve telefondan bağlanamıyorum. Diğer operatörlerden sorunsuz bağlanıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı?

1 haftadır net yok hocam. Comnet çöktü.100 mbit fiberden aldığım hız bu.Mağdurlar burda.

Ekli dosyalar

• IMG_4879.webp
    IMG_4879.webp
    19.9 KB · Görüntüleme: 31
comnette sürem olmasına rağmen turktelekoma geçtim. şükür dünya varmış ya. 1 haftadır deli olmuştum

Biraz daha bekleyeceğim bakalım. 6 aylık almıştım ben. Biraz yavaş olması dışında bir sıkıntı yok şükür. Bağlantı kesilmedi. Olmadı iptal ederim.

Tüketici hakem heyetine de başvururum.

comnette sürem olmasına rağmen turktelekoma geçtim. şükür dünya varmış ya. 1 haftadır deli olmuştum
Ttnet kaç lira? Hız nedir? Bizde fiber yok vdsl var. Gıbırnet'ten gelmiştim geri oraya da dönebilirim.

Anlamadığım neden akşam kısıtlanıyor. Gündüz herşey mükemmel. Comnet'i öven kişiler ne yaptı acaba merak ediyorum.

Ortalık karışık devlet kurumları neden işe el atmıyor? Cimer üzerinden btk'yımda şikayet edeceğim. Çünkü şikayet oluşturmak istiyorsun btk sitesinde ilgili firma içinde comnet yok.

Son düzenleme:
Cuma günüden beridir hız 1 mbit altına indi. Ara ara biraz hızlandığı oldu. Maalesef aboneliği senelik yapmıştım ve peşin ödemiştim. :(

Geçen comnet ten bildirim geldi. İnternet arızası ile alakalı en yakın zaman da sıkıntıları gidereceğiz diye.... Benim internetim de bir kopma yavaşlama olmadı.. Babamlarin evi de comnete geçirdim. Modem de internet ışığı yanmiyordu reset atıp tekrar kurulum yaptim düzeldi. İnternet hizinda da bir düşme yoktu.

Geri