Comodo antivirüs hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kodla Büyü

pisagorean

Süper Üye
Süper Üye
Comodo şirketinin sahibi Türk. İnternette kullanıcı yorumlarına baktım ve olumsuz bi yoruma rastlamadım. Kullanan var mı? Türk olduğu için kurumlarda kullanmak daha mantıklı değil mi?

Pek bi işe yaradığını görmedim. Açılan her uygulamaya onay istemesi de sinir bozucu. Kendi fikrim :-1: :-1:

daha önce bi süre comodo kullandım hocam ve tavsiye etmiyorum.

şuan 360 total security pc-essential kullanıyorum ve çok memnunum. avira ve bitdefender motorlarını etkinleştirmeyi unutmayın.

Ben aşağı yukarı 5 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Kurulumdan sonra bazı programlar için onay istediği doğru ancak bi kaç gün sonra bu sorular bitiyor. Şimdiye kadar beni mağdur edecek herhangi bir durumu ile hiç karşılaşmadım. Bildiğim kadarıyla comodo firması diğer antivirüs programlarına destek veren bir şirket, benim tavsiye edeceğim bir komple koruma programı hocam

Teşekkür ederim sayın hocalarım. Öğretmenler odasındaki bilgisayara kurdum ki en fazla saldırıya maruz kalan makina o. Bakalım ne olacak.

evimde, okuldaki bilgisayarımda, öğretmenler odasında, bana getirilen formatlık tüm bilgisayarlarda kurdugum virüs programı. bu yıl tercihim. özellikle çocukların flash belleklerini ve öğretmenler odasına takılan öğretmen flash belleklerini taradığımda iyi sonuçlar aldım. musallat exe bizim birinci derdimiz. bulup temizliyor. gizli dosya sorununu çözüyor. kısacası ben memnun kaldım. pentium ve celerın işlemcilerde sorunsuz kasılma olmadan çalışıyorum.

full yapma dosyalarını direkt engelliyor. o yüzden bu tarz programlar kurmadan önce virüs programını pasif yapmalısınız.

bilgisayarcım' Alıntı:
evimde, okuldaki bilgisayarımda, öğretmenler odasında, bana getirilen formatlık tüm bilgisayarlarda kurdugum virüs programı. bu yıl tercihim. özellikle çocukların flash belleklerini ve öğretmenler odasına takılan öğretmen flash belleklerini taradığımda iyi sonuçlar aldım. musallat exe bizim birinci derdimiz. bulup temizliyor. gizli dosya sorununu çözüyor. kısacası ben memnun kaldım. pentium ve celerın işlemcilerde sorunsuz kasılma olmadan çalışıyorum.
Gizli dosya sorununu nasıl çözdü hocam. Ben şuan kullanıyorum daha şimdiye kadar kısayol ve gizli dosya virüslerinin hiç birini temizlediğini görmedim.
Şu an bende deneme aşamasındayım. İlk başta çok fazla soru soruyor doğru ama sonra sorular azalıyor zamanla. Bazı ***** dosyalarını güvenli olarak işaretleyebilmek güzel. Bana 360 total security den daha olumlu gibi geldi. Fakat bu antivirüs çok iyidir de demiyorum. Bakalım zaman gösterecek

Y1LD1R1M' Alıntı:
daha önce bi süre comodo kullandım hocam ve tavsiye etmiyorum.

şuan 360 total security pc-essential kullanıyorum ve çok memnunum. avira ve bitdefender motorlarını etkinleştirmeyi unutmayın.
Avira ve bitdefender motorlarını etkinleştirince ne oluyor hocam. Bu motorlar web tabanlı arama için mi yoksa normal dosya tabanlı olarak çalışıyor mu?

sertokus' Alıntı:
bilgisayarcım' Alıntı:
Gizli dosya sorununu nasıl çözdü hocam. Ben şuan kullanıyorum daha şimdiye kadar kısayol ve gizli dosya virüslerinin hiç birini temizlediğini görmedim.
Şu an bende deneme aşamasındayım. İlk başta çok fazla soru soruyor doğru ama sonra sorular azalıyor zamanla. Bazı **** dosyalarını güvenli olarak işaretleyebilmek güzel. Bana 360 total security den daha olumlu gibi geldi. Fakat bu antivirüs çok iyidir de demiyorum. Bakalım zaman gösterecek

ben birşey yapmadım hocam. tüm güncellemeleri aldıktan sonra flashları taratıp bulduğu zararlıları da temizledikten sonra düzeliyor. kesinlikle süpper bir virüs programı denemez. sonuçta ücret ödemeden savunma sağlayan bir sistemden mükemmellik beklememek lazım.

kurulum esnasında ekrana gelen yönergeleri iyi takip etmek lazım. yoksa geekbuddy yandex browser gibi programları da kuruyor. seçimlik bunlar. seçerek kurarsanız sadece cis kurulumunda problem çıkarmayan bir antivirüs. yandex browserı bir sevemedim gitti.

bilgisayarcım' Alıntı:
kurulum esnasında ekrana gelen yönergeleri iyi takip etmek lazım. yoksa geekbuddy yandex browser gibi programları da kuruyor. seçimlik bunlar. seçerek kurarsanız sadece cis kurulumunda problem çıkarmayan bir antivirüs. yandex browserı bir sevemedim gitti.
Yandex browser A virüs muamelesi yapıyorum ben. Aman dikkat kurmayın

Geri