Comodo şirketinin sahibi Türk. İnternette kullanıcı yorumlarına baktım ve olumsuz bi yoruma rastlamadım. Kullanan var mı? Türk olduğu için kurumlarda kullanmak daha mantıklı değil mi?
Gizli dosya sorununu nasıl çözdü hocam. Ben şuan kullanıyorum daha şimdiye kadar kısayol ve gizli dosya virüslerinin hiç birini temizlediğini görmedim.bilgisayarcım' Alıntı:evimde, okuldaki bilgisayarımda, öğretmenler odasında, bana getirilen formatlık tüm bilgisayarlarda kurdugum virüs programı. bu yıl tercihim. özellikle çocukların flash belleklerini ve öğretmenler odasına takılan öğretmen flash belleklerini taradığımda iyi sonuçlar aldım. musallat exe bizim birinci derdimiz. bulup temizliyor. gizli dosya sorununu çözüyor. kısacası ben memnun kaldım. pentium ve celerın işlemcilerde sorunsuz kasılma olmadan çalışıyorum.
Avira ve bitdefender motorlarını etkinleştirince ne oluyor hocam. Bu motorlar web tabanlı arama için mi yoksa normal dosya tabanlı olarak çalışıyor mu?Y1LD1R1M' Alıntı:daha önce bi süre comodo kullandım hocam ve tavsiye etmiyorum.
şuan 360 total security pc-essential kullanıyorum ve çok memnunum. avira ve bitdefender motorlarını etkinleştirmeyi unutmayın.
sertokus' Alıntı:Gizli dosya sorununu nasıl çözdü hocam. Ben şuan kullanıyorum daha şimdiye kadar kısayol ve gizli dosya virüslerinin hiç birini temizlediğini görmedim.bilgisayarcım' Alıntı:evimde, okuldaki bilgisayarımda, öğretmenler odasında, bana getirilen formatlık tüm bilgisayarlarda kurdugum virüs programı. bu yıl tercihim. özellikle çocukların flash belleklerini ve öğretmenler odasına takılan öğretmen flash belleklerini taradığımda iyi sonuçlar aldım. musallat exe bizim birinci derdimiz. bulup temizliyor. gizli dosya sorununu çözüyor. kısacası ben memnun kaldım. pentium ve celerın işlemcilerde sorunsuz kasılma olmadan çalışıyorum.
Şu an bende deneme aşamasındayım. İlk başta çok fazla soru soruyor doğru ama sonra sorular azalıyor zamanla. Bazı **** dosyalarını güvenli olarak işaretleyebilmek güzel. Bana 360 total security den daha olumlu gibi geldi. Fakat bu antivirüs çok iyidir de demiyorum. Bakalım zaman gösterecek
Yandex browser A virüs muamelesi yapıyorum ben. Aman dikkat kurmayınbilgisayarcım' Alıntı:kurulum esnasında ekrana gelen yönergeleri iyi takip etmek lazım. yoksa geekbuddy yandex browser gibi programları da kuruyor. seçimlik bunlar. seçerek kurarsanız sadece cis kurulumunda problem çıkarmayan bir antivirüs. yandex browserı bir sevemedim gitti.