conficker.aa ile başım dertte

Kodla Büyü

cakilcik

Aktif Üye
nod32 durup duruken system32'nin içinde conficker.aa bulup temizliyor. ancak bu her gün günde bir kaç defa oluyor. conficker.aa temizleyici(ler) ile sistemi taratıyorum bir şey bulunmuyor. elinde iyi bir temizlik programı olan var mı?

kaspersky rescue cd bulabılırsenız bu cd ıle acın makınayı guncellem ıslemını yaptırın tarama ıslemının sonunda confıcker dıye bır derdınız kalmasın

Hocam hangi virüs programını kullanırsanız kullanın bu virüs ağ üzerinde başka bir bilgisayardan sizin bilgisayarınızdaki windows açığını kullanarak bulaşmaya çalışıyor. Önce conficker için windows güncellemesini yüklemelisiniz. Windows XP için elimde var. Windows güncellemeleri sürekli yapılmalı.

Conficker kaldırıcı araç da ver elimde. Birazdan upload edeyim hem update hem kaldırma aracını.

Nod32 Son bir ayda 4 bilgisayar çığrınan çıkmış bir vaziyete getirdi, Antivir'i sevmeyen bir kaç idareci bile artık antivir 10'a minnettar...

XP için verdiğiniz güncelleme dosyası rapidde bulunamadı diyor hocam bir daha upload eder misiniz?

teşekkür ediyorum hocam dediklerinizi yaptım. bugün bi sorun çıkarmadı umarım çözülmüştür :++:

Geri