conficker beni mahvetti yardımmm

Kodla Büyü

bilerzen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
labda öğretmen pcde conficker virüsü var antivirüsle temizlemeye çalıştım bütün internetimi kesti conficker temizleme aracı indirdim internetten ama bulamadı silmedi. öğrenci bilgisayarlarına da bulaşmış sanırım.. mdr yardımcısının bilgisayarında Bitdefender online tarama sitesine girmeye çalışıyorum giremiyorum.. acaba ondadamı var ?

fikir ve yardımlarınızı bekliyorum:( :? :(

evet hocam baktım da ben indiremiyorum hata veriyor indirip gönderebilirseniz sevinirm

BitDefender

F-Secure (BETA ) bunları hocam teşekkürler

virüs zaten internet bağlantısını kesen virüs olarak biliniyomuş şu an mdr yardımcısının bilgisayarında bişeyler bulmaya çalışıyorum ama sanırım ona da bulaşmış

combofix programını deneyin hocam ama güvenli küpte deneyin virüsü silmeyi.önceki kullandıgınız programıda guvenli kite deneyin

denedim güvenli kipte bilgisayarım açılmıyor :( hadi kendi bilgisayarımı formatladım öğrnci pclerini de mi yeniden kurcam ufffffff yaaa daha geçen gün dyned netsupport vb. programları kurmuştum

hocam yazın benim evdeki bilgisayarıma bulaşmıştı. iğrenç bişey insanı bıktırıyor. Şu temizleme araçlarından 2-3 tane indirip güvenli modda bilg. açıp temizletince hiçbir sorun kalmadı. Sizin güvenli moda niye açılmıyor ki bilgisayar?

bilmiyorumki :( aksilikler üst üste geliyo gelince galiba benim bilgisayarı formattan başka bişey kurtaramıcak .. web sayfası dokümanlarım da öğretmen bilgsayarında onları nasıl temizlicem acaba????!!!!

Solucanın ağ üzerinden bulaşmasını engellemek için Windows kullanıcılarının KB958644 kodlu güncelleştirmeyi yüklemesi yeterli oluyor

Geri