M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 24 Ekim 2009 #1 Raporlama yapamıyorum. Install diyorum bir süre bekliyor sonra raporu görüntülemiyor. Bu programı elle yükleyebilir miyim?
Raporlama yapamıyorum. Install diyorum bir süre bekliyor sonra raporu görüntülemiyor. Bu programı elle yükleyebilir miyim?
gringo Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 15 Kasım 2009 #2 Evet aynı konuda bir sorun daha .Ne yazıkki install edecek program nerde bende arıyorum.
K komando38 Site Gezgini Mesajlar 72 15 Kasım 2009 #3 Arkadaşları ekteki dosyadaki adımları yapın yalnız UAC ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın. Denenmiştir. Kolay gelsin Ekli dosyalar crystal_raporlama.rar crystal_raporlama.rar 2.6 KB · Görüntüleme: 344
Arkadaşları ekteki dosyadaki adımları yapın yalnız UAC ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın. Denenmiştir. Kolay gelsin
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,584 15 Kasım 2009 #4 komando38' Alıntı: Arkadaşları ekteki dosyadaki adımları yapın yalnız UAC ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın. Denenmiştir. Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler........SORUN ÇÖZÜLDÜ :++:
komando38' Alıntı: Arkadaşları ekteki dosyadaki adımları yapın yalnız UAC ı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın. Denenmiştir. Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler........SORUN ÇÖZÜLDÜ :++:
S snnysf Üye Mesajlar 2 10 Aralık 2009 #5 teşekkürler ama ;malesef çalıştırma komutunda regsvr32 c:\wındows\system32\cselexpt.ocx modül bulunamadı diyor. Olamadı yani lütfen yardım.
teşekkürler ama ;malesef çalıştırma komutunda regsvr32 c:\wındows\system32\cselexpt.ocx modül bulunamadı diyor. Olamadı yani lütfen yardım.