Cuma günleri de 5e kadar durmak zorundamıyız????

Kodla Büyü

rüzgar00

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Cuma günleri istiklal marşından sonra bizim mesai bitiyor mu yoksa cuma günü de 5 e kadar beklemek zorundamıyız ?

zorundasın.measinin perşembesi cuması mı olur. idareciler istiklal marşından sonra gidiyorsa sende çıkar gidersin

Ömer Dinçer' Alıntı:
Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri formatörlerin çıkışını 13.00 olarak değiştirmeyi planlıyoruz, Salı-Perşembe giriş saatleri 11.00, C.tesi Pazar uyanma saatlerini 08.00 olarak ayarlama ise gündemimizde yok.
:mrgreen:

rüzgar hocama yüklenmemek gerek, herkes kafasına göre element uyduruyor.. 9-3 çalışan var, 8-5, 9-5, 8-4, 8-3 gibi bir sürü alternatif çalışan arkadaşlar mevcut.

ewet herkesin çalışma saatleri farklı...o yüzden sinirleniyor ya insan...benim suçum bu okulda mı olmak :(

gülmeden geçemedim yaa bu sorunun mantığı nedir arkadaş desenki hergün 5 e kadar beklemek zorundamıyım desen tamam.Ama cuma günü diye ayırınca çok güldüm kusura bakma hakkını helal et.
Hocam idareye göre hareket et kafana göre takıl ben birgün bekliyorum bir gün beklemiyorum.Ben bekleyince müdür yardımcısı gidiyor ertesi gün o duruyr ben gidiyom..

Bu konu gülünecek bir konu değil bence, bende mi bir gariplik var bilemedim.
Herkes kendine göre gülüp geçiyor ama arkadaşlar ben cuma günü biraz erkenden çıkıp memleketime gitmek istiyorum mesela. Müdürün inisiyatifi yok. Bir saat yüzünden akşam sekiz arabasına biniyorum. Varsa böyle bir hakkım kullanırım, hiç müdür iznine minnet etmem :wink:

formatöre cumayı komple tatil etseler bu seferde aynı şeyi perşembe günü için istersiniz sanırım.

Arkadaşlar ne yapıp yapıp idare ile aranızı iyi tutmak zorundasınız işin özü bu. NAzar değmesin ben cuma günü memlekete gidecek olsam öğleden sonra bile gelmem ama ALLAH razı olsun müdürümden...

Geri