CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMDE GÖREV ALMAK İSTEMİYORUM

Kodla Büyü

okanformula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar az önce okulumuza yazı geldi. 10 Ağustostaki Cumhurbaşkanlığı seçimi için, ikamet adresi girmemizi isteyen bir ek var. Görev isteyip istemediğimizi sormuyorlar bile. Ama ben ve eşim istemiyorum. Ne yapmamız lazım? Akıl verin arkadaşlar...

personel listesi her kurumdan istenir hocam. bence içiniz rahat olsun. cumhurbaşkanlığı seçimi kolay olduğundan görev isteseniz bile size düşürmezler.

valla hocam inşallah öyle olur. ikamet adresini yazalım o zaman. Onu yazıp yazmamak farketmez heralde...

kanunda yazıyor diye kafalarına göre görevlendiriyorlar.
bem istemediğim halde bana çıkıyor ama gerçekten isteyen, paraya ihtiyacı olan arkadaşıma çıkmıyor. sonuçta her ikimizde küfrediyoruz...
aslında çok basit istiyorum-istemiyorum seçeneği koy isteyenler yetmezse kura ile istemeyenleri görevlendir.
Türkiye de birilerinin eline yetki vermiceksin, verince kendilerini bi şey sanıyolar

Yerel seçimlerde bize çıkarılan imza sirküsünde istenip istenmediğine dair bir bölüm vardı, istemeyen hiçkimseye görev çıkmadı, cumhurbaşkanlığı henüz gelmedi.

Kocaeli'ye cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bir şey geldi mi? Ben görev almak istiyorum bizim okula mı gelmedi yoksa????

Geri