Hocam öncelikle hepimizin adına çok teşekkür ederiz. Umarım siz ya da birimiz başbakana Tbmm'ye bir şekilde iletiriz durumumuzu. Sakın taşın altına elimi koymaktan sakındığımı zannetmeyin. Ben de sizinki kadar kuvvetli bir makam olmasa da kendi bulunduğum ilde bir yolunu bulup valiliktekilerle görüştüm derdimi anlatmaya çalıştım aralarında her nekadar konu hakkında bilgisi olmasa bile Ankarada toplantıya gideceğini orda birilerine iletebileceğini söyleyip yardımcı olmaya çalışan da vardı, biz yönetmelik ne derse onu yaprız sizin için yapılan bir çalışmamız yok diyen vali yardımcısı da vardı, durumu müdrülerime müdür yardımcılarına anlatacağım diyen İl Mem'de atama bölümünde çalışan gerçekten iyi niyetli insanlar da vardı.( Allah gerçekten onlardan razı olsun)umitbulut58' Alıntı:dua edin bir yolunu bulup ben ileteceğim inş...only61' Alıntı:kendisi başbakana iletebilirdi demek ki uğraşmak istememiş
gerçekten de bu benim aklıma hiç gelmemişti. adam mecliste bir esip gürlese enazından daha medyatik olur bilişimciler :++:grandmasterb' Alıntı:Her zaman diyorum Muharrem İnce diye.ben 2 defa mail attım.arkadaşlar siz de atın.adamın konuşmaları bir şekilde ses getiriyor.
:+1: :++:cagdas' Alıntı:gerçekten de bu benim aklıma hiç gelmemişti. adam mecliste bir esip gürlese enazından daha medyatik olur bilişimciler :++:grandmasterb' Alıntı:Her zaman diyorum Muharrem İnce diye.ben 2 defa mail attım.arkadaşlar siz de atın.adamın konuşmaları bir şekilde ses getiriyor.