Dönüşüm yapılan okulda norm fazlası olmak

Kodla Büyü

n_a_bas

Aktif Üye
Okulum ilkokul oldu, yakındaki 3 okula öğretmenlerin paylaştırılacağı söyleniyor okulun ikisinde BT öğretmeni arkadaşlar var. Diğerin de ise ders seçilmemiş bile. Benim merak ettiğim konu şu. eğer bu okullardan birine gidemezsem başka bir okula benim isteğim dışında gönderebilirler mi? Okulumda bütün branşcılar(ingilizce ve din kültürü hariç) norma fazlası ben de tabi. Bu sene atama istemeyip seneye sene başında açık olan okullardan birine gidebilir miyim? benim durumumda olan var mı?

hoca bu konuda büyük bir belirsizlik var ilerde netleşir aynı durum bizlerde de var...

bu konuda herkesin kafası karışık ama mevcut norm ve atama yönetmeliğine göre kafa karışacak bir durum yok. eylülde bt rehberi olmazsanız norm fazlası oalrak görevlendirilirsiniz. ilk tayinde de tayin hakkınız doğar.

Acaba ilkokullarda kalan BT Laboratuarlarını ne yapacaklar, bir de ilkokuldan ortaokula dönüştürülüp BT laboratuvarı olmayan okullara yeni laboratuvar kuracaklar mı yoksa ilkokula dönüştürülen okullardakileri taşıyacaklar mı???

bt sinifi dagilacak hocam. sene basinda yazi gelmis valilikten. ilkokul oldunuz bt sinifini labaratuvarlari islikleri kendi imkanlarinizla sinifa donusturun diye. donem sonunda donusturcem dedi mudurumuz. yani seneye bt sinifi da olmayacak:(

Geri