emrullahhak
Üye
Bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilen bir öğretmen dönem arasında görevine devam edebilir mi? Yasal dayanakları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
böyle giderse evet :+1:unbreakable' Alıntı:Yok ya ben hak veriyorum bakanlığa bizden bi cacık olmaz.
:+1:goodielife' Alıntı:böyle giderse evet :+1:unbreakable' Alıntı:Yok ya ben hak veriyorum bakanlığa bizden bi cacık olmaz.
emrullahhak' Alıntı:Aklı evvel hocam sen çok biliyorsun evet. Ben BT rehber öğretmeni değilim öncelikle. Bildiğinizi yazmnız yeterdi. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Geyik arayanlar haber sitelerindeki yorumlar bölümlerine mesaj yazsınlar.
Hocam tepkiler biraz sert olabilir ever ama bende ilk okuduğumda kızdım açıkçası;tencere' Alıntı:ya ne yaptınız olmadı asalım adamı bir soru sordu diye...
bence soruyu soran arkadaş daha önceki senelerde, öğretmen ve okul idaresi isterse tatillerde de görev ve ücret alınabildiği için soruyor bu soruyu
ama tabi bu sene BTR görevlendirmesi için "yarıyıl ve yaz tatillerinde görevlendirme yapılmayacak" diye net bir şekilde belirtilmişti, verilmesi gereken cevap bu.
Doğru yada yanlış olduğunu yorumlamak kimsenin haddi değil aslında ama bence eski bir düşünce tarzı öğretmenin anlatması günümüz öğrenme literatüründe ders içinde ki görevi öğrenme süreçlerine rehber diye geçmektedir bilirsiniz,Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Neden biraz daha güzel cevap vermiyoruz diye düşünüyorum. Sonra cevap bulamıyor ve susuyorum...!
.
Öğretmen olarak anlatmanın yardımcı olmanın bilincinde olmak lazım diye düşünüyorum
.
Yanlış mı düşünüyorum acaba diye de soruyorum kendime... :cry:
emrullahhak' Alıntı:Bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilen bir öğretmen dönem arasında görevine devam edebilir mi? Yasal dayanakları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
tayinci42' Alıntı:emrullahhak' Alıntı:Aklı evvel hocam sen çok biliyorsun evet. Ben BT rehber öğretmeni değilim öncelikle. Bildiğinizi yazmnız yeterdi. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Geyik arayanlar haber sitelerindeki yorumlar bölümlerine mesaj yazsınlar.
"bizden bir cacık olmaz" diyenlere katılmıyorum..
Bazılarında eksik olan tek şey su ve yoğurt!