Dönem sonu formatörün ilçeye teslim edeceği evraklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan imge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

imge

Üye
Elimde bi sürü evrak var hazırladığım hangileri ilçeye gidecek acaba ismen bile listeleyen olursa çok sevinirim

Arkadaşlar bu sitede 20 ocakta dönem sonu raporu görmüştüm. O gün alamamıştım şimdide bulamıyorum. Bilen var mı acaba. Başka bi siteye yönlendiriyordu.

Her yarıyıl sonunda bilgisayar eğitimi ve bilgisayar destekli eğitim faaliyetleri ile ilgili her türlü problemi ve genel durumu, hazır anket formları yoluyla rapor ederek İl Bilişim Teknolojileri Koordinatör Öğretmenine gönderilmesini sağlamak

Yukarıda formatör öğretmen görevleri arasında da belirtildiği gibi, hazır anket formları yoluyla rapor etmemiz istenmektedir.

Hocam, sedom hocamın gönderdiği raporu doldurmanız yeterli olacaktır.

Ya arkadaşlar bir dönem boyunca ilçeden hiç bir evrak istenmedi bende 4 aydır hiçbir şey göndermedim..Şimdi dönem sonunda evrak isteniyor fakat anlamadıgım şey şu onlar istemeden mi gönderecez ? yoksa bizden istemeye gerek kalmadan biz gönderecez? Bu konuda cok kararsızım :?

Sayın hocam, Formatör öğretmen valilik oluru okulunuza gelmiştir. O olur ile birlikte formatör öğretmenin görevlerinin yer aldığı ek de gönderilmiştir. Böyle birşeyden haberiniz yoksa idareye bir sorun derim. Sizin formatörlüğünüzün onaylandığına dair gelen yazıda neler var ona bir bakın. Görev tanımlarınız içinde her ay düzenli olarak rapor göndermeniz gerektiği, haftalık laboratuar kullanım çizelgelerini göndermeniz gerektiği yazar.
Sizden istenmese bile göndermeniz gerekir.
Sizin yapmanız gereken bu evrakları hazırlayıp toplu bir halde gönderin. Sorun çıkacağını zannetmiyorum.

bizim ilçe formatörümüz yok arkadaşlar o yüzden göndermiyorum. acaba ile mi göndermeliyim ki :?:

Geri