Düğün Dernek 1i bulamıyorum

Kodla Büyü
Yabancı bir araştırmacı gelip Türkiye'de son 5 yılda en çok izlenen filimleri merak edip ilk 10 filmi izlese sanırım ülkesine dönünce önce bir psikolojik tedavi görür ( tek seans yeterli ) , ardından bir toplumun nasıl bu kadar içi boş filimlere gidip nasıl bu kadar gülebildiğini anlamak için sosyolojik bir test başlatırdı. Yazık üzülüyorum bir tarafda komedi deyince Woody Allen geliyor akla diğer tarafda halen aksan ve saçma sapan hareket komedisi en basitinden sünnet vb. ( freud burda devre girmeli bilinç altında halen yaşanan şokun devam etmesi ) konulardan komedi çıkarma ve buna gülmeye devam eden kitle.
Neyse torrent sitelerinde var ordan indirebilirsin.

Burda kendini gösterip, biri sana ^aferin çocuuum^ demesini mi bekliyorsun. Sen freud un hangi evresindesin

Bu nasıl bir mantıktır yahu. Her ülkenin kendi kültürüne göre, güldürme öğeleri değişir. Korku öğeleri bile değişir, biz canavardan değilde kültürümüzde olan üç harflilerden korkarız. Kusura bakma ama, sokağa çıktığında olan olaylara katıla katıla gülerken, bu iş sinemaya yansıdığında neden bu kadar, toplumdan kendini soyutluyorsun ki.

okanformula' Alıntı:
Bu nasıl bir mantıktır yahu. Her ülkenin kendi kültürüne göre, güldürme öğeleri değişir. Korku öğeleri bile değişir, biz canavardan değilde kültürümüzde olan üç harflilerden korkarız. Kusura bakma ama, sokağa çıktığında olan olaylara katıla katıla gülerken, bu iş sinemaya yansıdığında neden bu kadar, toplumdan kendini soyutluyorsun ki.
:+1: bence de... beni güldüren şeye ben gülerim arkadaş. çok da sorgulamamak lazım...önemli olan gülmektir...freud a selam

elrond' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
:+1: bence de... beni güldüren şeye ben gülerim arkadaş. çok da sorgulamamak lazım...önemli olan gülmektir...freud a selam

Hocam arkadaş aşmış. Bizi aşar söyledikleri. Yanlış şeylere gülüyormuşuz

Herkesin kendine göre bir düşüncesi, zevki vardır. Ama genelleme yapmak yanlış olur. İlk filmi ben de beğenmedim, ikinci filmi izlemedim. Çalgı çengi çok güzel bir filmdi.

Geri