pound ağırlık olan pound hocam sterlin olan pound değil orada yalnızkily' Alıntı:pound diye bu çay fiyatının pahalılığından da ileri geliyor olabilir birazda 1 rize sarı 17 tl !!
aynı grafikten benzini yapsalar türkler en çok benzin kullanan denebilir halbuki alakası yok biz milletin depoya verdiğini 5 lt ye veriyoz
Hocam ben yazacaktım siz erken davranmışsınız. Çayın fiyatıyla içme arasında nasıl bir bağ kurulur onu da görmüş olduk.omd' Alıntı:pound ağırlık olan pound hocam sterlin olan pound değil orada yalnızkily' Alıntı:pound diye bu çay fiyatının pahalılığından da ileri geliyor olabilir birazda 1 rize sarı 17 tl !!
aynı grafikten benzini yapsalar türkler en çok benzin kullanan denebilir halbuki alakası yok biz milletin depoya verdiğini 5 lt ye veriyoz
kily' Alıntı:konuyu çayımı içerek inceliyorum :lol:
2 şeker atsak 30 şeker bünyeye giriyor.ct442002' Alıntı:15 bardak içerim günlük...
aliu_71' Alıntı:2 şeker atsak 30 şeker bünyeye giriyor.ct442002' Alıntı:15 bardak içerim günlük...
işte bu yüzden kiloyla mücadele ediyoruz.
en iyisi şekersiz o zaman da tat alamıyorum şahsen
aliu_71' Alıntı:2 şeker atsak 30 şeker bünyeye giriyor.ct442002' Alıntı:15 bardak içerim günlük...
işte bu yüzden kiloyla mücadele ediyoruz.
en iyisi şekersiz o zaman da tat alamıyorum şahsen
uhaha:papakaa' Alıntı:zamanlama manidar olmuş hocam