DİJİTAL PANOMUZ

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar joomladan yaptım dijital panomuzu.
modüllerle çalışarak oluşturdum.

kurulum ayrıntıları şöyle:
wampserver 2.0 ı kurun, pano.sql veritabanı yedeğini yükleyin.
sonra C sürücüsü içindeki wamp klasöründe bulunan www içine joomla 2.5 i kurun.
sonra bu klasördeki dosyaları pano.rar dosya içerikleriyle değiştirin.
images klasöründeki öğretmenler klasörüne 240 x 290 boyutunda öğretmen fotolarını koyun. onlar slayt şeklinde dönecektir.
bizden seçmeler klasörüne 448 x 336 boyutunda okulunuzdan resimleri koyabilirsiniz onlar da slayt şeklinde gösterilecektir.
ortadaki büyük resim bölümü 780 x 400 boyutunda istediğiniz fotoyu koyabilirsiniz sırayla ayarlanan süre içinde gösterilecektir.

inşallah beğenirsiniz...
joomla dosyaları ve veritabanı yedeğini verdiğim BU LİNKTEN indirebilirsiniz...

Re: Son Model DİJİTAL PANOMUZ...Buyruuunnn...

iniyor hocam kontrol ettim ve indirdim kendi bilgisayarıma...

Re: Son Model DİJİTAL PANOMUZ...Buyruuunnn...

Deneyelim hocam eline sağlık

hocam elleırnıze saglık.Ben pano.sql veritabanını ne yapacağımızı anlamadım joomlayı kurdum dosyaları degıstırdım msql hatası verdı

Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

Bendede böyle bir hata verdi.çözemedim

saatin yanındaki wampserver simgesinin üzerinde tıkla phpmyadmin var onu aç. sonra orda pano adında bi veritabanı oluştur. bu pano veritabanı içinde yukarıdaki seçeneklerden içeri aktar seçeneğini tıkla ve benim verdiğim pano.sql i yükle.
veritabanı yedeğini kurunca pano çalışacaktır.
yönetim paneline girebilmen için kullanıcı adı:admin şifreyi de 123456 girersin.
kolay gelsin...

joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar joomladan yaptım dijital panomuzu.
modüllerle çalışarak oluşturdum.

kurulum ayrıntıları şöyle:
wampserver 2.0 ı kurun, pano.sql veritabanı yedeğini yükleyin.
sonra C sürücüsü içindeki wamp klasöründe bulunan www içine joomla 2.5 i kurun.
sonra bu klasördeki dosyaları pano.rar dosya içerikleriyle değiştirin.
images klasöründeki öğretmenler klasörüne 240 x 290 boyutunda öğretmen fotolarını koyun. onlar slayt şeklinde dönecektir.
bizden seçmeler klasörüne 448 x 336 boyutunda okulunuzdan resimleri koyabilirsiniz onlar da slayt şeklinde gösterilecektir.
ortadaki büyük resim bölümü 780 x 400 boyutunda istediğiniz fotoyu koyabilirsiniz sırayla ayarlanan süre içinde gösterilecektir.

inşallah beğenirsiniz...
joomla dosyaları ve veritabanı yedeğini verdiğim BU LİNKTEN indirebilirsiniz...

hocam o kadar uğraşmıssın resmi gizlemek için ama yunus emreyi atlamışsın...neyse o kadar kusur kadı kızında da olur...laf aramızda resmi gizlediğin için okulunu merak ettim baktım..yoksa aklımın ucundan geçmezdi

logodaki yunus emreyi kastediyosun heralde hocam :)
aslında ilk başta hiçbişey gizlemeden yayınlamıştım ama sonra yanlış anlaşılmalar olmasın diye kendi resmimi ve okul adını gizledim.
yani çok özenmedim gizlemek için açıkçası. gizlenmemiş olsa da önemli değildi yani.
biz bizeyiz şurda nasılsa canım :)

yakın bi zamanda videolu bi anlatım yapıp yükleyecem inşallah ben.
kendim buraya yüklediğim yedeği başka bir bilgisayara kurdum ve çalıştırdım gayet güzel çalışıyo.
arkadaşlar neden yapamadılar anlamadım.

Geri