DİPLOMA NO YANLIŞ GİRİLMİŞ

Kodla Büyü

gakgoskentli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SELAM ALEYKÜM ARKADAŞLAR BENİM DİPLOMA NUMARASI İLE İLGİLİ BİR SIKINTI VAR.
MEBBİSE BAKTIĞIMDA Diploma/Çıkış Belge Numarası DİYOR.BU ALANA DİPLOMANIN ARKASINDAKİ BELGE NO GİRİLMİŞ DOĞRUMUDUR?
YOKSA DİPLOMA NO MU GİRİLMESİ LAZIM?
BİLİYORSUNUZ YÖKTEN SORGULAMA YAPILACAK

Hocam bilmiyorum ama bende diploma no girilmemiş zaten boş. Sadece diploma tarihi var.

diplomanızın kopyasını kurumunuz tarafından aslı gibidir yapılarak üst yazı ile ilçeye göndermeniz sorununuzu çözer. düzeltildikten sonara onaylamamız gerekiyormuş...

tenten' Alıntı:
diplomanızın kopyasını kurumunuz tarafından aslı gibidir yapılarak üst yazı ile ilçeye göndermeniz sorununuzu çözer. düzeltildikten sonara onaylamamız gerekiyormuş...
Aynen öyle öyle yaptım hocam

Hocam bizim ilçe diplomanın önünde sol alt köşede Diploma No var onu giriyor.

Zaten e-devletten sorgulama yapıldıgında da sadece diploma nosunu veriyor. Diploması okulda olmayan arkadaşlar e -devletten belgeyi alıp dilekçe ile göndermişti.

Diplomanızın bir fotokopisi ile ilçe milli eğitimden diploma numarasını MEBBİS'e doğru bir şekilde işlemesini talep ediniz. İlçe bu bilgileri girdikten sonra kendi kişisel kullanıcı adınız ve şifreniz ile MEBBİS'e giriniz. Öğrenim bilgileri kısmından diplama bilgilerinizi kontrol edip en yukarıda bilgileri okudum kontrol ettim gibi bir seçenek var onu işaretleyip kaydediniz.

Benim diploma numaram da eksik girilmişti. Şahsen ilçe meme giderek özlük bölümünde düzelttirdim. Eğer gitme imkanınız varsa diplomanızı alıp gidin. İşinizi şansa bırakmayın fotokopi ile gitmeyin.

Hocalarım,

Kendi işinizi kendiniz takip edin. Hem hızlı hem de doğru olur. Yanlış varsa İl/İlçe MEM özlük şubesine gidin ve düzelttirin.

Geri