DİREKSİYON EĞİTİMİ SİMULATÖRÜ UYGUNLUK RAPORU

Kodla Büyü
Hocam, simulatör arabaya benziyor. Direksiyon, pedallar, vites, el freni gibi donanımları var. Simulatör programı da var. Kullanarak deniyorsunuz, eksik olanlara yok diyorsunuz. 2 müfettişle beraber formu dolduruyorsunuz.

Selamlar bana da bu görev verildi. Biz bu görev karşılığında bir ücret alıyor muyuz? Bilgisi olan varsa ve ücret alıyorsak bunun dayanağı yani yönetmeliği nedir öğrenebilir miyiz.

Hayir hocam her hangi bir ücret yok. Aslında bizim görev anlamamız gerekiyor zaten. Simulatoru bilen makine veya bilgisayar öğretmeni diyor yazıda

arkadaşlar merhaba bana da bu görev verildi. daha önce 3 sürücü kursuna gittim yarın birine daha gideceğim. bugün ilçe milli eğitime gittim bu görevle ilgili herhangi bir ücret alabiliyor muyuz diye sordum. bu konuyla ilgili özel öğretim kurumları genel müdürlüğü 25/06/2014 tarihinde bir yazı göndermiş. yazıda şöyle diyor: "teknik elemanla ilgili herhangi bir ücret söz konusu olmayıp bu tür kişilere sınavlarda öncelik tanınarak problem çözülebilmektedir."

şimdi burada hangi sınavları kastediyor? meb in yaptığı tüm sınavlarda başvurduğumuz takdirde öncelikli mi görev alacağız? peki bunu nasıl sağlayacağız bi dilekçe falan vermek gerekir mi?

bu görev banada verildi. tam olarak ne yapmamız gerekiyor bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Geri