gokhan_helvaci
Aktif Üye
hasari' Alıntı:Hard diskin ömrünü tamamlıyor yeni disk baksan iyi edersin.
Disk birleştirmek sana bir zarar getirmez hemen yap hatta direk hata denetimi de yaptır. Ama bunlar çözüm olmayacaklar bir süre sonra artık bilgisayarınız açılmayacak. Açılsa bile çok ağır çalışacak işlemci fazla işlem yapacak bilgisayarın çok ısınacak bunun yanında fanın hiç susmayacak bu belirtiler tehlike çanları olacak.gokhan_helvaci' Alıntı:hasari' Alıntı:Hard diskin ömrünü tamamlıyor yeni disk baksan iyi edersin.
Şu sıralar harici disk aldım ve çok büyük boyutlarda yer değiştirmeler yaptım bugün. 200 - 250 GB yaklaşık olarak. Yedekleme, kopyala yapıştır, kes yapıştır vs. Bundan olabilir mi hocam? Yani defrag yapsak çözülür mü acaba sorun?
hasari' Alıntı:Disk birleştirmek sana bir zarar getirmez hemen yap hatta direk hata denetimi de yaptır. Ama bunlar çözüm olmayacaklar bir süre sonra artık bilgisayarınız açılmayacak. Açılsa bile çok ağır çalışacak işlemci fazla işlem yapacak bilgisayarın çok ısınacak bunun yanında fanın hiç susmayacak bu belirtiler tehlike çanları olacak.gokhan_helvaci' Alıntı:hasari' Alıntı:Hard diskin ömrünü tamamlıyor yeni disk baksan iyi edersin.
Şu sıralar harici disk aldım ve çok büyük boyutlarda yer değiştirmeler yaptım bugün. 200 - 250 GB yaklaşık olarak. Yedekleme, kopyala yapıştır, kes yapıştır vs. Bundan olabilir mi hocam? Yani defrag yapsak çözülür mü acaba sorun?
Öncesi için geçmiş olsun, yenisi de hayırlı olsun güle güle kullan.gokhan_helvaci' Alıntı:hasari' Alıntı:Disk birleştirmek sana bir zarar getirmez hemen yap hatta direk hata denetimi de yaptır. Ama bunlar çözüm olmayacaklar bir süre sonra artık bilgisayarınız açılmayacak. Açılsa bile çok ağır çalışacak işlemci fazla işlem yapacak bilgisayarın çok ısınacak bunun yanında fanın hiç susmayacak bu belirtiler tehlike çanları olacak.gokhan_helvaci' Alıntı:hasari' Alıntı:Hard diskin ömrünü tamamlıyor yeni disk baksan iyi edersin.
Dediğin gibi sayın hocam. Çözüm olmadı dediklerin. Yeni disk aldım...