mkavakli23 Aktif Üye Mesajlar 205 19 Şubat 2008 #2 aysarg' Alıntı: DİVX kesebileceğim bir program arıyorum Genişletmek için tıkla ... hocam okullara dağıtılan cs3 içerisinde priemer var o işi yapıyor
aysarg' Alıntı: DİVX kesebileceğim bir program arıyorum Genişletmek için tıkla ... hocam okullara dağıtılan cs3 içerisinde priemer var o işi yapıyor
osiris Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,113 19 Şubat 2008 #3 adop premier son montajı yaparken biraz uzatıyor işi yanılmıyorsam. bende de pinnacle var. daha pratik bişey yok mu acaba? bu arda Premier divx formatını destekliyor mu?
adop premier son montajı yaparken biraz uzatıyor işi yanılmıyorsam. bende de pinnacle var. daha pratik bişey yok mu acaba? bu arda Premier divx formatını destekliyor mu?
mkavakli23 Aktif Üye Mesajlar 205 19 Şubat 2008 #4 CS2 İLE DAĞITILAN TAM ANLAMI İLE YAPILMIYORDU.. AMA EN SON CS3 İLE DESTEKLİYORDU YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM
CS2 İLE DAĞITILAN TAM ANLAMI İLE YAPILMIYORDU.. AMA EN SON CS3 İLE DESTEKLİYORDU YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM
osiris Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,113 19 Şubat 2008 #6 benim esas aradığım, pratik ve belli sahneleri filmden hemen çıkarabileceğim basit bir program