DİYARBAKIR Merkez ilçelerde görev yapan Arkadaşlardan rica..

Kodla Büyü

Hatice UysaL

Aktif Üye
1 günlüğüne çok acil bi kompresöre ihtiyacımız var lab için...Okulunda bulunupta bize 1 günlüğüne verebiliriz diyen birileri varsa burdan bana ulaşabilirmi? Kayapınar ilçesindeyim... Maddi durum şu anda iyi olmadığından alamıyoruz :D

Allah fakir fukara garib guraba ilköğretim okullarının yardımına koşan kardeş okulların yanındadır :mrgreen:

hocam bildiğimiz derken?
yani bilgisayarlar için kullanılan el kompresöründen bahsediyorum.gerçi diyarbakırlı arkadaşlar çok duyarlı saolsunlar :sleep:

Hiçbir ilkokulda Kompresör yoktur. hocam..
Tanıdık aracılığıyla ya bir teknik servisden ya da
Meslek liselerinden sorabilirsin...

nasıl böle bi kanıya vardın hocam? ilköğretimde kasalar tozlarnmıyormuymuş hiç: ) meslek liselerine sormak lazım haklısınız ..
ama ben zaten bütün okullardaki arkadaşları kastettim.. meslek çalışan arkadaşta vardır heral burda ..değil mi? var olan el kaldırsın :!: :)

Saç kurutma makinası ile idare et hocam...20+1 olsa lab. 4 tane saç kurutma makinası bul eşden dosttan 4 de öğrenci ayarla kasaları sen sök ver ellerine onlar dışarıda içini tezimleyip getirsinler sende monta et ...:)

En azından ben olsam böyle yapardım.

Hatice UysaL' Alıntı:
nasıl böle bi kanıya vardın hocam? ilköğretimde kasalar tozlarnmıyormuymuş hiç: )

siz diyarbakırda yenisiniz galiba....
ben yazıcıya kağıt bulamıyorum..
neyse...
bulursanız bizede haber verinnn :++:

Ferhat' Alıntı:
Saç kurutma makinası ile idare et hocam...20+1 olsa lab. 4 tane saç kurutma makinası bul eşden dosttan 4 de öğrenci ayarla kasaları sen sök ver ellerine onlar dışarıda içini tezimleyip getirsinler sende monta et ...:)

En azından ben olsam böyle yapardım.

hocam kasaların içini görsen bu fanlar nası dönüyolar helal olsun dersin..kaç senelik makinalar bi kere bile temizlenmemiş.bırak 4 taneyi bi düzine saç kurutma makinasınınmotorunu yakarım bir labı bitiresiye :) koskoca diyarbakır bi kompresörü çok görüyo bi düzine saç kurutma makinası yaktıracaklar bana :mrgreen:

bulamazsam anaokulun elektirikli süpürgesiyle hallederim artık ne yapayım.

bozo0660' Alıntı:
siz diyarbakırda yenisiniz galiba....
ben yazıcıya kağıt bulamıyorum..
neyse...
bulursanız bizede haber verinnn :++:

evet yeni sayılırım. Bulursam bi ben işimi hallediyimde :D

"bulamazsam anaokulun elektirikli süpürgesiyle hallederim artık ne yapayım."

Demişsiniz hatice hocam bunu duymayalım.Bilişimciler bilir ki elektirik süpürgesi gibi havayı içine çeken cihazlar ile bilgisayarlar temizlenmez.Temizleme işlemi için dışarı hava üfleyen bir şey kullanmanız gerekir(Komp.+saç kurutma mak. vb.) aksi takdirde statik elektrik yüklenmesinden dolayı makinalar zarar görebilir....Fişini çekmiş bile olsanız..

hocam eski okulumda bi çok kere yapmışlığım var p II lere.. bi sorun yaşamadım.. sadece modern çağa ayak uydurayım diye bu kompresör olayı :D ha bi de anaokulundakileri bi türlü kandıramıyorum vermiyorlar elektirikli süpürgelerini kirlenecek diye (cebren alıcaz artık bulamazsak o ayrı)..
e kompresör yok elektirikliyide kullanmayım üfleye üfleyemi temizliycem ben bu aletleri? olcak iş deil : )

buldum buldum buldum..
:++:

bugün lab temizlendi ama biz bittik ...nasıl bi canavar varmış içlerinde öyle yaahuu :o
saçlar temizliğe başlamadan önce koyuydu temizlik sonrası beyazla gri arasında bi renk aldı...haliyle bi dahakine nasıl önlemler alınması gerektiği öğrenilmiş oldu :!: :mrgreen:

elif didem hocaya teşekkürlerimizi bir borç biliriz :D

elektrikli süpürgelerin bazılarının içini açıp motoru ters taktığınızda üflemeyip çekiyor içine :D o da iş görüyor

yasin1905' Alıntı:
elektrikli süpürgelerin bazılarının içini açıp motoru ters taktığınızda üflemeyip çekiyor içine :D o da iş görüyor

nası yani yaa? :shock:

zaten elektirikli süpürge üflemez çeker? :|

legendary' Alıntı:
olsa dükkan sizin hocam :)

:)çok haklısın.imkanlar kısıtlı.toz bezini bile cebimden alıyorum.burada yardımlaşma bölümü açsak fena olmaz.yakın okullardaki üyeler malzeme konusunda birbirine yardım ederse iyi olmazmı

Geri