DİZÜSTÜ aldım özelliklerine göre sizce nasıl

Kodla Büyü

thelion

Site Gezgini
1550 TL YE ALDIM
SİPARİŞ KODU 125032447 AĞIRLIK 2,33 kg.
BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3
BLUETOOTH PORTU Var Dahili Kamera Var
EKRAN BELLEĞİ 2 GB gDDR3 EKRAN BOYUTU 15,6"
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 Piksel EKRAN ÖZELLİĞİ HD LED
ETHERNET Var GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
GRAFİK TİPİ AMD Radeon HD 7670M HOPARLÖR Var
İŞLEMCİ Intel Core i7 3630QM İŞLEMCİ HIZI 2,40 GHz
İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i7 MARKA SAMSUNG
MODEL NP350V5C-S0FTR PİL TİPİ 6 Hücreli
SABİT DİSK 750 GB S-ATA TV-OUT ÇIKIŞI 1 x VGA, 1 x HDMI
USB BAĞLANTI ADEDİ 2 x USB 3,0, 2 x USB 2,0 YAZILIM Windows 8 64 Bit
WİRELESS Var İşlemci Markası Intel
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)

Dell mi hocam? bugun ilan görmüştüm bir yerlerde. gerek belleği, gerek de işlemcisi oldukça güzel bir konfigürasyon. Bende bakıyorum ama ultrabook, taşınabilirlik önemli benim için. benim aradığım özellikler, 8gb ram, i7 QM işlemci, 14 inç ve 1600 pixel'in üzerinde ekran, iyi bir ekran kartı.

hocam samsung NP350V5C-S0FTR modeli teknosa dan aldım kardeşi kliksada da var dı aynı fiyata dizüstü alacaktım şöle bi bakarken teknosada gördüm bu modeli 1 günlük indirimdeydi ve bitane vardı ve aldım... iyimi ettim bilmiyorum sorun sıkıntı veren bir modelmi felan babında....

LENOVO U310 ULTRABOOK COREİ5-1.7GHZ-4GB-500GB+32GB-13.3-INTEL-W8 ..taşınabilirliği iyi, yalnız ram modulu 1 tane...SSD mukemmel makinenin açılması 10 sn...Batarya 4-5 saat gidiyor...1200-1400 civarı bulursan uygun...

@tuncay_tuncez hocam RAM hem MHZ olarak hem de kapasite olarak düşük bu makinenin. ultrabooklarda RAM'ler anakarta sabit oluyor. virtualbox ile sanal sistemler ve sanal ağ simülatörleri ile çalışıyorum ve 4 GB RAM yetmiyor.

katılıyorum estetik ön planda, ama tasarımı normal kullanıcılar için ideal..yoksa sınırı yok bu işin :)

hayırlısı olsun hocam da 14 inc niye aldın küçük gelir..film oyun diğer sunularda.. neyse.. msi gt serisi alsaydın birazd aha pahalı ama 5 yıl sorunsuz kullanırdın..

hayırlı olsun. Samsung son zamanlarda iyi işler çıkarmaya başladı. İşlemcin ve anabelleğin aldığın fiyata göre iyi. Tek dezavantajı ekran boyutu galiba

Geri